50 bursa për 50 nxënës
Shkolla 'Akademia ORA ' Prishtinë ofron bursa për nxënësit e vitit akademik 2017-2018 për shkollën fillore dhe shkollën fillore të mesme të ulët ( nga klasa e I deri në klasen e IX).

Bursat do të fitohen në bazë të arritjeve (rezultateve) në testin e përgjithshëm. Për klasen e parë ka 20% zbritje.

Afati i aplikimit fillon nga data 8-12 Shtator.
Apliko KËTU!
Testi do te mbahet me daten 13 Shtator 2017 në ora 16:00 pasdite.

Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Emri i prindit *
Your answer
Data e lindjes *
Your answer
Vendi i lindjes *
Your answer
Klasa që keni përfunduar *
Your answer
Suksesi shkollor *
Your answer
Shkolla ku keni ndjekur mësimin *
Your answer
Adresa e vendbanimit *
Your answer
Numri Kontaktues *
Your answer
Akademia ORA- Shkollë fillore - Prishtinë
ADRESA: Prishtinë, km i III – të, magjistralja Prishtinë-Mitrovicë
Email: shkollaora@gmail.com, info@akademiaora.com
Tel: +377 45 88 55 77
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms