Ansökan till MafU HT 2020
Hej sektionen,
Marknadsföringsutskottet har öppnat ansökan till 4 olika poster och nedan finner ni postbeskrivningen.

Marknadsföringsutskottet jobbar för att rekrytera nya studenter till Datateknologsektionens program. Vårat största event är D-Tour, men utöver det så står vi på mässor (om det blir några), har hand om hemmissionering och hittar på mindre egna event.

Vad är D-TOUR?
D-TOUR är ett tvådagars-event under vårterminen där Datateknologsektionen genom MafU, bjuder in gymnasieelever till campus för att ge dem en rättvis bild av studentlivet, sektionen och universitetet. Gymnasieeleverna kommer helt enkelt att få uppleva livet som student. Bland annat kommer de att få information om sektionen och våra program, gå på campusvandring, inspirationsföreläsningar, sittningar och massa annat kul! TAGGA D-TOUR 2021!


POSTBESKRIVNINGAR

PR och Info:
Som PR och Info har du hand om MafUs Instagram konto och ser till att det uppdateras med jämna mellanrum. Du är också den som ansvarar för att lägga ut t.ex. ett evenemang för D-tour på Facebook samt uppdatera våran sida på D-sektionens hemsida. Så om du tycker om att fota och hitta på bra texter till bilder kommer detta passa dig perfekt.

Hemmissioneringsansvarig:
Som Hemmissioneringsansvarig har du hand om hemmissioneringen när den startar upp. Vi hoppas att hemmissioneringen kommer komma igång under hösten. Hemmissionering är när studenter åker tillbaka till sina gymnasieskolor och pratar om LiU och Datateknologsektionen, så vill du gå på lite möten och få träffa personer från andra sektioner samt att du organiserad så passar denna post perfekt för dig. Om det inte skulle komma igång någon hemmissionering så kommer du hjälpa till med annat som behövs.

Skolkontakt:
Som skolkontakt kommer du försöka få tag på skolor runt om i Sverige och ha en kontakt med dem. Du och PR och Info kommer jobba en del tillsammans för att höra av er om t.ex. D-tour till skolor. Är du en person som mailar och ringer personer utan problem eller vill lära dig att våga mer passar denna post dig perfekt.

Aktivitetsansvarig (2 poster):
Aktivitetsansvarig ansvarar för att främst ordna och planera mindre event under året samt står på mässor om det skulle bli några. Aktivitetsansvarig kommer även ha lite större ansvar att planera vissa aktiviteter under D-tour. Är du den personen som planerar och drar igång aktiviteter med vännerna eller har idéer på hur vi skulle kunna nå ut till fler gymnasieelever är denna post som gjord för dig.

Ansökan stänger den 20 september 23:59. Intervjuer sker löpande och inga besked ges förrän ansökan har stängt.

Vid eventuella frågor, hör av dig till Marknadsföringsansvarig
Malin Widén, malin.widen@d-sektionen.se
Namn (för -och efternamn) *
Årskurs *
Program *
LiU-ID *
Mailadress *
Mobilnummer *
Vilken post intresserar dig mest? *
Någon/några andra poster som intresserar dig?
Vad kan du bidra med i det område/områden du är intresserad utav? *
Varför vill du vara med i Marknadsföringsutskottet? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Datateknologsektionen. Report Abuse