Juoksijan voima- ja liikkuvuuskurssi, kevät 2020 / Helsinki
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon Helsingin keväällä 2020 olevalle Juoksijan voima- ja liikkuvuuskurssille. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu täyttämällä tämä lomake. Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä helsinki@vauhtisammakko.com.

Kurssi sisältää monipuolisesti juoksijan lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka tehdään ulkona. Lihaskunnon kuin myös liikkuvuuden treenaaminen auttaa sinua kehittymään juoksijana! Niiden harjoittaminen voi parantaa juoksuasentoa, juoksun taloudellisuutta ja ehkäistä esimerkiksi rasitusvammoja. Yhteisharjoituksista saat runsaasti ideoita myös omaan kotitreeniin. Treenit ovat Eläintarhan kentällä tai sen lähistöllä.


Treeniajat ovat:
pe 17.4. klo 17-18
pe 24.4. klo 17-18
la 9.5. 9.30-10.30
la 16.5. 9.30-10.30
pe 29.5. klo 17-18

Kurssin hinta 65 e.

Ota mukaan lyhyt kuminauha. Tunnit ohjaa ryhmäliikunnanohjaaja, juoksuohjaaja ja FAF Personal trainer Jenny Belitz-Henriksson.

Lisätiedot helsinki@vauhtisammakko.com


Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä näillä maksutiedoilla:

KURSSIN MAKSUOHJE
1.Maksa osallistumismaksu 65 e tilille Nordea FI80 1544 3000 1262 22. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä!

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, SmartumPay (ei Smartum-maksukortti), EAZYBREAKILLA sekä Sporttipassilla/epassilla (ohje maksamisen ohje alla). Kirjoita seteleihin nimesi ja tuo ne avaustreeniin.

2.Tuo maksusta kuitti avaustreeniin tai lähetä se sähköpostilla helsinki@vauhtisammakko.com.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA/EPASSILLA MAKSAMINEN
Epassilla mobiilimaksu sovelluksella on käytössä ilman muita
toimenpiteitä. Tee suoritus käyttöpaikalle MARATON JENNY.
Epassilla voit myös maksaa summan sovelluksen lisäksi lähettämällä
tekstiviestillä palvelutunnuksen 62173 välilyönti ja summa
numeroon 050 90 23456.

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Toimipaikkakoodi teksiviestimaksuihin X936. Toimita koodi puhelinnumeroon 18171.

TYKY-ONLINELLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Tyky-onlinen maksuvälineellä. Toimita tällöin tykyonlinen numerosi helsinki@vauhtisammakko.com ja teemme veloituksen manuaalisesti.
________________________________________________________________

Mikäli maksat kurssin osaksi liikuntaseteleillä tai vastaavalla maksuvälineellä ja osaksi rahalla, maksa tilille yllä olevan ohjeen mukaan se määrä, joka jää liikuntaseteleiden jälkeen avoimeksi. Tuo liikuntasetelit valmiiksii allekirjoitettuna avausluennolle.

Mikäli haluat maksuaikaa tai haluat maksaa laskulla (laskutuslisä 2,50e/lasku), kysy helsinki@vauhtisammakko.com.

Tämän ilmoittautumisen lisäksi ei tarvitse ilmoittautua sähköpostilla. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä, lisätietoja saa helsinki@vauhtisammakko.com.

Noin viikkoa ennen kurssin alkamista saat sähköpostilla viestin, jossa on tarkempia ohjeita kurssista.

Facebookissa toimii Helsingin juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu, Helsinki. Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Kurssin aikana ei ole mahdollista korvata väliin jääviä harjoituksia toiseen ryhmään. Poissaolokertojen harjoituksia ei toimiteta erikseen sähköpostilla. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.


Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot
Email address *
Nimi: *
Your answer
Syntymäaika: *
Your answer
Postitusosoite: *
Your answer
Maksan juoksukoulun *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avaustreenin päivä 17.4.20. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä helsinki@vauhtisammakko.com.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja tilisiirto) *
Your answer
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova: *
Juoksukouluun ilmoittautuminen on sitova. 1.4.20 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon kanavissa. Hyväksyn täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, että lomakkeeseen syöttämäni tietoni kerätään ja minulle saa Vauhtisammakon toimesta toimittaa antamiini yhteystietoihin viestejä.
Lisätietoja:
Kirjoita tähän lisätietoja, jos haluat. Kiireelliset asiat sekä maksuun ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat helsinki@vauhtisammakko.com.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy