Chestionar „STUDIUL ASUPRA SITUAȚIEI ACTUALE DIN ECONOMIA CIRCULARĂ ÎN REGIUNEA CENTRU”
Sunteți invitați să luați parte la un proiect de cercetare desfășurat de Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară și Mediu ” Ernest Lupan ” (IRCEM) și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR CENTRU). În mod particular, în acest proiect ne dorim să analizăm  aspecte care țin de Economia Circulară în Organizațiile din România.

Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru acest demers. Completarea chestionarului este voluntară și nu durează mai mult de 10 minute. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, există doar valori, experiențe sau opțiuni proprii, la care vă rugăm să vă raportați atunci când răspundeți.

Suntem recunoscători pentru asistența dvs. în completarea acestui chestionar. Rețineți că securitatea datelor și a informațiilor este o prioritate ridicată și confirmăm că toate informațiile și datele furnizate vor fi anonime. Datele personale colectate vor fi stocate în siguranță și vor fi utilizate exclusiv în cadrul acestui studiu.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prin completarea și trimiterea formularului de mai jos, vă exprimați consimțământul pentru procesarea datelor personale furnizate prin intermediul acestui chestionar și utilizarea lor anonimă în cadrul studiilor de cercetare. *
Gen *
Vârstă *
Ultima formă de învățământ absolvită: *
Care este industria în care activează organizația dumneavoastră? *
Pregătirea pe domenii *
Vă rugăm să ne spuneţi zona geografică din care proveniţi? *
Care este poziția pe care o ocupați în organizație? *
Aveți vreo experiență specială în sfera gestiunii problemelor de mediu? *
Dacă la întrebarea anterioară ați răspuns DA, vă rugăm să menționați care este experiența dvs.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy