Nej tak til lastbiler til Lynetteholm!
Til etablering af den nye kunstige ø "Lynetteholm", foreslår By & Havn, at jordfyldet transporteres gennem København i lastbiler, og det er ikke småting, der er tale om!

Mindst 2.500.000 store lastbiler skal via Indre by, Christianshavn, Amagerbro, Sundbyvester og/eller Sundbyøster for at komme til modtagepladsen på Refshaleøen og så retur.

I idéoplægget, som er i høring indtil på fredag, redegør By & Havn kun for ruten fra Kløvermarken til Refshaleøen. Måske for at undgå unødig opmærksomhed fra resten af København? Hvis udsigten til massiv, tung trafik gennem København i en periode på 30+ år giver dig en dårlig fornemmelse i maven, så skal du råbe op nu!

En gruppe på 669 borgere har indsendt et fælles høringssvar der foreslår en grundig undersøgelse af konsekvenserne ved at transportere jordfyldet med lastbiler. Hvis du også vil tage del i kampen mod lastbilerne, kan du indsende eget indlæg til miljøvurderingen (senest 8. november 2019), eller gribe pennen og skrive til politikere og medier og gøre dem opmærksomme på situationen.

Links:
1. https://mst.dk/service/annoncering/annoncearkiv/2019/okt/lynetteholm-indkaldelse-af-ideer-og-forslag/
2. https://docs.google.com/document/d/1eb5EDWa8VYElDh2_-EZMRLa3KaKmdtGLc0FDBtFdbE0/export?format=pdf
3. https://www.kk.dk/indhold/medlemsoversigt-1
4. https://www.ft.dk/da/medlemmer/medlemmernes-adresser

Mvh. Jørn Schou-Rode, <joern@schou-rode.dk>
This form was created inside of Malamute ApS. Report Abuse