PRIJAVNICA // MMSU LAB: Umjetničko zujanje

⁃ Datum održavanja:
utorak, 16. 4. 2024. 

⁃ Vrijeme:
17:30 – 19:00 sati

⁃ Mjesto održavanja:
Galerija @Dječja kuća

⁃ Dob:
8 – 12 godina

Slikovnica „Muha u ateljeu Ivana Kožarića“ biti će nam inspiracija za ovu radionicu. U ovoj slikovnici jedna mala muha vodi nas kroz prostor i radove slavnog hrvatskog umjetnika Ivana Kožarića. Ona leti i proučava motive i materijale koje vidi oko sebe, i kroz njezine oči mi dobivamo sliku umjetnikovog stvaralaštva.

Nakon slikovnice, slijedi nam i praktični rad! Koristeći samo žicu, inspirirani Kožarićevim radom, pokušati ćemo napraviti svatko svoju muhu!

Dođite i zujite s nama o umjetnosti!⁃ Voditeljica: umjetnica Ivana Golob Mihić, muzejski pedagog
⁃ Organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti Rijeka
- Naslovna ilustracija autora Dominika Vukovića za slikovnicu "Muha u ateljeu Ivana Kožarića"

*Radionica uz izložbu ilustracija Dominika Vukovića za slikovnice o hrvatskim vizualnim umjetnicima izdavačke kuće Mala zvona.


 ➜  ➜ ODGOVOR na prijavu šaljemo kroz dva radna dana.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime polaznika: *
Dob polaznika: *
Ime i prezime roditelja / staratelja: *
Telefon / mobitel roditelja / staratelja: *
E-mail adresa roditelja / staratelja: *
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST:
📷 Slanjem prijave pristajem da moje dijete sudjeluje u radionicama, kao i da se može fotografirati i snimati za potrebe radionice u kojoj sudjeluje (dokumentiranje radionica, izvještavanje o održavanju radionice, javno prikazivanje filma / video uratka nastalog na radionici i na završnoj svečanosti). Ukoliko ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događaja.

ℹ Ovom prijavom dajem suglasnost da moje dijete sudjeluje u prijavljenoj radionici te izjavljujem da će pohađati program redovito prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ću pravodobno obavijestiti organizatora.

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Puna privatnost vaših osobnih podataka zagarantirana je te ćemo se istima  koristiti isključivo u skladu s EU direktivom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation).
Svi osobni podatci (e-mailovi, osobna imena i prezimena) koji su potrebni u svrhu rezerviranja mjesta na radionicama koriste se samo i isključivo za potrebe dogovora oko sudjelovanja u navedenim radionicama/programima. Jamčimo da se ti isti podaci neće proslijediti niti jednoj drugoj kompaniji ili organizaciji. *
Required
Dodatna pitanja ili komentari:
Želite li i ubuduće primati obavijesti o edukativnim programima Muzeja?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy