Jornades de formació i prevenció ONLINE en discriminació i delictes d'odi per LGTBfobia i serofobia
Formulari d'inscripció a les Jornades online dirigides per Lambda a estudiants de l'àmbit sociosanitari de la Universitat de València, que podran estar, el dia de demà, en contacte amb víctimes de discriminació i delictes d'odi per LGTBfòbia i Serofòbia.

Les jornades es duran a terme al llarg de dos dies consecutius del mes de Març:

- Dimecres 10 de 16.30 a 18.30
- Dijous 11 de 10.30 a 12.30.

Podeu trobar el contingut de les jornades desglossat tant a les xarxes socials com a la imatge adjunta al formulari. Una vegada inscrits/es, vos enviarem el link al vostre correu electrònic per accedir a la sessió el mateix dia de les jornades.

En finalitzar-les, vos enviarem un certificat d'assistència a totes aquelles persones participants. Gràcies per la vostra participació i el vostre interés.

Per a més informació, podeu escriure a: sensibilitzacio2@lambdavalencia.org
Indica en quina sessió participaràs *
Indica el teu correu electrònic de la Universitat perquè t'enviem l'enllaç a la sessió *
Nom i cognoms
DNI
Branca professional
Llei de protecció de dades
Per a poder recollir les teues dades personales necessitem que confirmes que estàs d'acord amb la nostra política de protecció de dades, que pots llegir fent clic en el següent link: https://bit.ly/2S9gXKR

Les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per Lambda com a responsable d'aquest i sense cessió a tercers. La finalitat i tractament de les dades sol·licitades seran únicament utilitzats per a la generació dels certificats d'assistència a les jornades formació sobre delictes d'odi 2021 que seran enviats personalment a cada assistent en finalitzar la formació, juntament amb un dossier amb tota la informació treballada durant les jornades.
Acceptes la nostra política de protecció de dades? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of lambdavalencia.org. Report Abuse