Predavanje: Online marketing u službi Vaše kompanije u Leskovcu
Putem ove forme se možete prijaviti na edukativno predavanje na temu prisustva i promocije na digitalnim kanalima u Leskovcu koje će vam pružiće mogućnost da se bolje upoznate sa osnovim konceptima digitalnog marketinga, strategijama za poboljšanje online prisustva kompanija i specifičnostima pojedinih društvenih mreža.

Tokom interaktivne, dvočasovne radionice polaznici će imati priliku da saznaju kako odabrati odgovarajuće kanale komunikacije u odnosu na delatnost poslovanja i ciljnu grupu kao i kako unaprediti postojeće i kreirati bolji sadržaj i novu strategiju kroz praćenje ostvarenih rezultata.

Učešće je potpuno besplatno!

Gde:
Omladinski Klub, u ulici Svetozara Markovica 23, Leskovac
Kada:
Utorak, 02.04.2018., od 16:00h-18:00h
Vaše ime i prezime: *
Your answer
Vaša E-pošta: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Navedite naziv kompanije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Kako ste čuli za predavanje: *
Your answer
Vaša E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali i poslali potrebne materijale nakon radionice, koristićemo ga isključivo sa ciljem informisanja o radionicama. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service