MAD Package: Trui + Lidmaatschap
Je hebt gekozen voor de MAD Package: Trui + Lidmaatschap, super tof! Het enige wat je nu nog moet doen is je inschrijven via dit formulier en je bent officieel lid!
Persoonlijke gegevens
Om lid te worden van MAD hebben we je persoonlijke gegevens nodig. Zonder deze gegevens kunnen wij geen administratie van lidmaatschappen bijhouden.
Naam: *
Tussenvoegsel
Achternaam: *
Geslacht: *
Geboortedatum: *
MM
/
DD
/
YYYY
Studentennummer: *
Jaar van inschrijving bij opleiding: *
Klas: *
Contactgegevens
De volgende gegevens hebben wij nodig om makkelijk contact te kunnen houden en jullie te informeren over georganiseerde evenementen/activiteiten.
Mobiele nummer: *
Schoolmail: *
Persoonlijke mail: *
ICE - Contactpersoon in geval van nood
In geval van nood is het voor ons maar ook voor jezelf belangrijk dat we een contactpersoon hebben die we kunnen contacten mocht er een ongeval zijn.
ICE - Naam:
ICE - Email:
ICE - Telefoonnummer:
Welke maat trui wil je? *
Privacyverklaring
Met het inschrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring*. Wij respecteren je privacy en zullen alleen gebruik maken van deze gegevens als dat nodig is en alleen met betrekking tot Studievereniging MAD.

* Onze privacyverklaring kun je hier bekijken:
https://svmad.nl/privacy
Betaling
Het MAD-lidmaatschap kost normaal eenmalig €15. Omdat jij het lidmaatschap samen met de MAD trui hebt gekocht krijg jij korting! Deze Combi deal is €25! En daar zit dus de trui bij in! Je zult binnenkort een mailtje krijgen met betaallinkje en wanneer je de trui kan komen ophalen!
Dankjewel voor het invullen van deze waslijst! We zien je snel bij het eerstvolgende evenement of de eerstvolgende activiteit! Je krijgt een mailtje van ons!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studievereniging MAD. Report Abuse