STEM лято с DigitalKidZ® Клуб и Био игри
С ранното записване на вашето дете вие му осигурявате гарантирано място в подходящата за него група. За да ни помогнете да организираме по-добре групите и работата с децата, моля попълнете следващата анкета.
Формуляр за записване
STEM лято с DigitalKidZ® Клуб и Био игри
DigitalKidZ® STEM Клуб е образователна програма, разработена от екипа на Фондация „Дигиталните деца“ и Био игри. Развива емоционалната интелигентност, учи децата да програмират, изгражда необходимите им STEM умения за 21 век – наука, технологии, инжинерство и математика и обяснява сложните научни понятия от училище на разбираем език.

Летните занимания на DigitalKidZ® Клуб и Био игри са интензивни образователни курсове, посветени на STEM науките – природни науки, технологии, инжинерни дисциплини, изкуство и математика, залегнали в основата на всички „професии на бъдещето“.

Био игри са интерактивни преживявания за деца възрастни под формата на ролеви игри, симулации, експерименти и др. Целта им е да вдъхновяват любов и уважение към природата и да предават сложни научни понятия на разбираем език.

Заниманията в DigitalKidZ® Клуб и Био игри са подходящи за всички деца на възраст от 7 до 12-годишини, както и за напълно начинаещи. В рамките на учебните модули, свързани с програмиране и дигитална грамотност децата ще придобият основни познания в областта на устройство на компютъра, хардуер, софтуер, мрежа, програмен код, среда за разработка, алгоритъм и цикъл. Ще програмират в изкуствено създадена среда, където ще упражняват условни и безусловни цикли, променливи, деклариране на функции.

Паралелно с това, работим за повишаване на емоционална и множествена интелигентност, което пряко рефлектира върху комуникационните умения на децата, умението за работа в екип, вътрешната мотивация за учене.

Име на детето
Your answer
Възраст на детето
Изберете седмица за посещение
Притежава ли детето ви специфични особености, с които бихте искали да се съобразим? Има ли здравословни проблеми, за които е нужна бърза реакция?
Your answer
Вашите имена
Your answer
Вашият телефонен номер
Your answer
Вашата електронна поща
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Newtrend Agency. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms