Aanmelden webinar (26 mei 20:00-21:00 uur)
DOOR DIT FORMULIER IN TE VULLEN EN OP TE STUREN MELD IK MIJ AAN VOOR HET WEBINAR 'ENERGIEBESPAREN VOOR HUURDERS' GEORGANISEERD DOOR GROENSTE BUURT NOORDERPLANTSOEN.

De eerste 50 aanmelders krijgen na deelname aan het webinar een tegoedbon ter waarde van €50 euro en kunnen met deze tegoedbon bij een bouwmarkt kiezen voor een energiebesparingspakket (LET OP: dit geldt alleen voor mensen die een huis huren en niet voor mensen die woningeigenaar zijn).
Programma

19:45 UUR
Inloop - kanaal open (Zoom)

20:00 UUR
Warmtebesparing
Elektriciteitsbesparing
Uitleg tegoedbon en extra korting(!)
Test je kennis met de energiepubquiz

21:00 UUR
Einde
Naam *
Adres *
Mailadres *
Ik... *
(Voor huurders) ik wil graag na deelname een voucher ontvangen *
Ik ben bij dit webinar gekomen door...
Clear selection
Ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de Groenste Buurt activiteiten en ga akkoord dat mijn mailadres wordt opgeslagen door de Groenste Buurt voor het toesturen van de nieuwsbrief.
Clear selection
Door op verzenden te klikken ga ik akkoord dat de door mij ingevulde gegevens eenmalig worden gebruikt voor het toesturen van de uitnodigingslink en een mail achteraf. *
Bedankt voor je aanmelding. Vergeet niet om op verzenden te klikken. Een dag voor het webinar ontvang je de uitnodigingslink om deel te kunnen nemen aan het webinar. Tot woensdag 26 mei!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy