Wattcoach Spin 2019-2020: Ilmoittautuminen Meilahden keskiviikko-ryhmään
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Kari Silpiön vetämille talvikauden 2019-2020 spinning-tunneille. Ilmoittautuneet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille ilmoittautuneille tullaan lähettämään vahvistus ryhmään tai jonotuslistalle päätymisestä 1-2 päivän kuluessa.

Ilmoittaudu täyttämällä tietosi ja lähettämällä lomake klikkamaalla sivun lopussa olevaa "Lähetä"-painiketta.

**** RYHMÄN TIEDOT ****
Paikka: Meilahden Liikuntakeskus, Meilahden liikuntapuisto
Aika: Keskiviikkoisin klo 17:15-18:45 (9.10.2019 - 15.4.2020)
Ohjaaja: Kari Silpiö
Kesto: Joka kerta 90 min
Hinta: 229,00 euroa koko talvikaudelta (sis. alv.)
***************************

Ennen ilmoittautumista varmista, että olet tutustunut ilmoittautumis- ja peruutusehtoihin (http://www.wattcoach.com/fi/spinning/ilmoittautumis-ja-peruutusehdot/)

Osallistujien laskutus pyritään tekemään lokakuussa. Laskut lähetetään sähköpostilla. (Tunneille voi osallistua vaikka ei olisi vielä vastaanottanut laskua.)

HUOMAA: Kurssimaksun voi suorittaa myös osittain tai kokonaan myös työnantajien hyvinvointietuja käyttäen: Smartum-seteleillä tai Saldolla, Edenredilla tai ePassilla. Ryhmään päässeet saavat lisätietoa maksutavoista erikseen.

Yhteyshenkilö harjoituksiin liittyen: Kari Silpiö (kari@wattcoach.com)
Laskutus ja muut asiat: Janne Nurminen (janne@wattcoach.com), puhelin 044 3534 922

Tietosuojaseloste: http://www.wattcoach.com/fi/tietosuojaseloste/

Osallistumistiedot
Valitse ryhmä *
Required
Omat tietosi
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Varmista, että antamasi osoite on oikein!
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Syntymävuosi
Kysytään taustatiedoiksi tuntien suunnittelua varten.
Your answer
Ensisijainen pyöräilytausta *
Jako on karkea, mutta auttaa hahmottamaan osallistujien taustaa. Valitse se, joka on lähimpänä omaa taustaasi.
Oletko osallistunut aiemmin yllä mainittujen vetäjien spinning-tunneille? *
Omistatko sykemittarin? *
Esim. Polar, Suunto, Garmin tms. Harjoituksissa on tarkoitus säädellä rasitusta sykettä seuraamalla.
Omistatko kadenssimittarin? *
Pyöritysnopeutta voidaan mitata mittarilla, jossa on kadenssimittausominaisuus. Sykkeiden ja kadenssin seuraaminen on oleellinen osa harjoituksen menestyksellistä läpivientiä. (Huom. Keskiviikko-ryhmän pyörissä on vakiona watti- ja kadenssimittaus.)
Valinnainen: FTP-testi ke 2.10.2019 klo 17:15 (vain 15 €!)
FTP (Functional Threshold Power) -testi on tärkeä osa tehoperustaista harjoittelua, ja toimii myös hyvänä kuntotestinä. Ajamme ohjatut FTP-testit syksyisin ja keväisin. Mikäli et ole ajanut FTP-testiä aikaisemmin, antaa ohjattu testi hyvän tavan tutustua testiprotokollaan, jota voit jatkossa käyttää halutessasi itsenäisesti. Järjestämme ohjatun FTP-testin Meilahden liikuntakeskuksessa (samassa paikassa) viikkoa ennen harjoitusten alkua keskiviikkona 2.10.2019 klo 17:15 alkaen. 90 min kokonaisuus toimii FTP-testin lisäksi hyvänä maksimikestävyysalueen harjoituksena.

OSALLISTUMISMAKSU VAIN 15 € / HLÖ. Maksu suoritetaan käteismaksuna ohjaajalle paikan päällä. Huom. FTP-testin voi maksaa myös Smartum-seteleillä tai Saldolla (https://oma.smartum.fi/fi/venues/12756) tai MyEdenred- tai ePassi-mobiilisovelluksilla (etsi käyttöpaikka "Wattcoach Oy"). Testin ohjaa Kari Silpiö.

Valitsemalla alla olevan valintaruudun voit ilmoittautua nyt samalla kertaa myös testiin. Testiin ilmoittautuvat saavat testiin liittyen erilliset ohjeet sähköpostilla muutama päivä ennen testin suoritusajankohtaa. Voit tarvittaessa peruuttaa ilmoittautumisesi ottamalla yhteyttä meihin (esim. sähköpostitse janne@wattcoach.com).
FTP-testi 2.10.2019 klo 17:15
Ilmoittautumis- ja peruutusehdot *
Ilmoittautumiseen ja peruuttamiseen liittyvät ehdot ovat luettavissa osoitteessa: http://www.wattcoach.com/fi/spinning/ilmoittautumis-ja-peruutusehdot/ . Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa https://www.wattcoach.com/fi/tietosuojaseloste
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy