Smånöjenstävling
Sitter du inne på en fiffig manusidé kan detta vara tävlingen för dig! Ett smånöje är en mindre föreställning av kreativt slag med publik på 50-150 personer. Tidsåtgången per föreställning är knappa halvtimmen och rullar på i rykande fart under karnevalsdagarna! Vilken upplevelse vill du ge publiken?

Ledord för tävlingen: Glädje, Finess, Twist
Deadline: 15 november 2021
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Ansvarig tävlingsdeltagare
Email *
Telefonnummer *
Antal deltagare i ert bidrag *
I siffror, tack! :)
Er föreställning! *
Beskriv er idé till ett smånöje så utförligt ni kan. Vad är handlingen? Vilken upplevelse får publiken? Vad heter föreställningen?
Material och/eller kostymer *
Vad uppskattar ni kommer behövas i form av material och kostymer för att skapa detta smånöje?
Budgetförslag *
Gör en uppskattning av hur stor pengapåse som krävs för att genomföra er idé.
Tävlingsvillkor *
Vad kul att du vill delta i en av Tävlingarna för Lundakarnevalen 2022! Det är troligen en av de häftigaste tävlingarna du kommer vara med i: Som vinnare kommer ditt bidrag att uppskattas av 5000 karnevalister, en halv miljon besökare och antagligen hela världen genom sociala medier. För att kunna delta måste du godta följande tävlingsvillkor:1. Vinnaren vinner karnevalistisk glans och ära, nu och för all framtid! 2. Sedan du skickat in ditt bidrag till tävlingen får du inte utan Lundakarnevalens skriftliga tillstånd offentligt visa, fram- eller uppföra någon del av eller hela inskickat bidrag.3. Lundakarnevalen förvärvar samtliga rättigheter till det vinnande tävlingsbidraget och har en obegränsad rätt att använda det i alla nu kända och framtida media. 4. Lundakarnevalen har vidare en obegränsad rätt att fritt ändra i det vinnande tävlingsbidraget och att till tredje man överlåta samtliga eller del av rättigheterna till bidraget.5. Genom att delta i tävlingen avstår du från din rätt att bli namngiven vid alla framföranden av ditt bidrag.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lundakarnevalen. Report Abuse