Puolalan musiikkituki ry:n jäseneksi liittyminen
Puolalan musiikkituki ry on Puolalan musiikkiluokkien ja Puolalanmäen musiikkilukion vanhempainyhdistys.

Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen työtä musiikkiluokkien ja -lukion hyväksi. Lisäksi perheenne saa jäsenyydestä konkreettisia etuja esimerkiksi kuoro- ja orkesterimatkojen yhteydessä, kun Puolalan musiikkituki ry osallistuu matkojen kustannuksiin yleensä noin kolmanneksella.

Jäsenmaksu on perhekohtainen ja sen suuruus lukuvuonna 2020–2021 oli 30 €. Tämän lukuvuoden jäsenmaksu lyödään lukkoon yhdistyksen vuosikokouksessa loka–marraskuussa, minkä jälkeen myös itse jäsenmaksulaskut lähetetään tällä lomakkeella ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Musiikkiluokkalaisen/-lukiolaisen etunimi (Student's name) *
Musiikkiluokkalaisen/-lukiolaisen sukunimi (Student's last name) *
Luokka *
Oppilas/opiskelija laulaa tai/ja soittaa
Huoltajan nimi (Parent's name) *
Huoltajan sähköpostiosoite (Parent's email) *
Kuuluuko perheeseenne useampia musiikkiluokkalaisia tai -lukiolaisia – keitä ja millä luokilla? (Do you have siblings in music classes?)
Perheemme liittyy Puolalan musiikkituki ry:n jäseneksi (Yes, we will join the association Puolalan musiikkituki ry.) *
Required
Luovutamme annetut tiedot yhdistyksen jäsenrekisteriin ja niitä saa hyödyntää yhdistyksen tiedotuskäytössä. Tietoja säilytetään siihen asti, kunnes oppilas/opiskelija ei enää opiskele musiikkiluokilla tai -lukiossa. Puolalan musiikkituki ry ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille. (This personal data will be saved in Puolalan musiikkituki's register until the student graduates. The data won't be shared with third parties.) *
Required
Haluan Musiikkituen alakoulu- ja/tai yläkoulu-lukiojaoston postituslistalle, jonne toimitetaan mm. kaikki kokouskutsut ja -pöytäkirjat. (I would like to join the email list.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy