ANMÄLAN till ÖPPEN UTBILDNING
ÖPPEN UTBILDNING

> Var börjar vi? Jämlikhetsarbete i praktiken <

Varför är det viktigt med jämlikhet och inkludering på arbetsplatsen? Det finns ett lagkrav som säger att du ska arbeta med aktiva åtgärder, men framför allt handlar det om att vara en arbetsplats som är inkluderande och icke-diskriminerande. Arbetet med jämlikhet och inkludering ökar verksamhetens konkurrenskraft. Cirka 60% av akademiker som står i början av sin karriär söker ett bra ledarskap på en arbetsplats, 29% av dessa väljer sin framtida arbetsplats efter värderingar och kultur. Dessutom tillbringar vi människor väldigt mycket av vår tid på jobbet och det därför av stor vikt att det är helt enkelt en plats där alla känner sig välkomna och trygga.

Oftast fattar vi beslut som vi inte särskilt mycket reflekterar över. Ibland döljer sig omedvetna fördomar bakom vårt beslutsfattande, vilket kan ha stor påverkan på vår förmåga att behandla alla medarbetare på arbetsplatsen på ett likvärdigt sätt.

Under utbildningen får du konkreta verktyg för att identifiera samt aktivt motverka invanda dolda tankemönster och beteenden. Du kommer även få praktiska exempel och inspiration kring hur du kan hantera kränkande beteende inom den egna organisationen.

Antal deltagare till denna utbildning är begränsat till 12 personer för att alla deltagare ska få möjligheten att dela sina tankar och åsikter.

VÄLKOMMEN!

Datum: 6 november
Tid: kl 9:00-11:00
Plats: Vårt kontor på Gamla Tullgatan 3, 632 20 Eskilstuna

För- och efternamn: *
E-post: *
Din titel: *
Din arbetsplats och fakturauppgifter: *
Särskilda önskemål (tillgänglighet, kost osv):
Ditt samtycke krävs: *
Required
Bokningsvillkor:
I avgiften ingår kursmaterial samt fika. Vi ber dig avsätta tid i din kalender för att delta på utbildningen fullt ut, sen ankomst eller tidig avvikelse kan påverka andra deltagarnas behållning av kursen. Anmälan är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en kollega. Alla avbokningar samt platsöverlåtelser ska alltid meddelas skriftligt. Vid avbokning senare än 14 dagar innan utbildningstillfället debiteras 100 SEK. Vid utebliven närvaro är platsen förverkad.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy