Prijava za radionicu "Team building"
Znamo koliko prijave znaju da budu komplikovane i frustrirajuće. Potrudili smo se da te provedemo kroz proces prijave za radionicu "Team building" na što bezbolniji način. Ispunjavanje je jednostavno i pitanja su osmišljena tako da ti pomognu da prijavu popuniš na najbolji mogući način, uz naše savjete.

Najbolji način da se prepoznaju osobine pojedinaca i odnosi unutar tima je kroz zanimljive igre. Kroz igre koje vam pripremamo saznaćete više o svojim drugarima/kolegama i njihovim osobinama što će veoma unaprijediti timski rad. Cilj ove radionice je da kroz širok spektar aktivnosti, igara i vježbi kod polaznika razvije vještine kao što su komunikacija, povjerenje, kreativnost, rukovođenje, upravljanje vremenom i sl.

Proces selekcije najboljih aplikacija:

Nakon isteka roka za prijave, stručni žiri će ocijeniti kvalitet dospjelih aplikacija i odabrati one kojima će se pružiti prilika da učestvuju na radionici "Team building" koju organizuje Laboratorija inovacija za mlade “Kreaktivator”. Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do utorka, 19. juna 2018. godine, a radionica će se održati u četvrtak, 21. juna 2018. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Da li ti je potrebna pomoć?

Tu smo za tebe! Uvijek možeš stupiti u kontakt sa nama:

Putem našeg sajta: www.kreaktivator.me

Putem Facebook stranice: www.facebook.com/kreaktivacija

Putem Twittera: www.twitter.com/kreaktivacija

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms