Platform Schalkhaar Enquête
Beste mede dorpsbewoners,

Graag roept Platform Schalkhaar iedereen op die ons dorp een warm hart toedraagt! Er zijn veel verschillende mensen die leuke ideeën hebben binnen het dorp op allerlei verschillende vlakken. Platform Schalkhaar ziet het als een taak om gehoor te geven aan de behoeften van de inwoners van Schalkhaar. Belangrijk is hierbij dat we mensen met goede ideeën weten te verenigen om samen een toekomstbestendig Schalkhaar te kunnen maken voor elkaar en met elkaar.

Als platform willen we peilen hoeveel behoefte er is aan veranderingen in ons dorp. En we zijn ook benieuwd op welke manier onze dorpsbewoners die wijzigingen dan zien. Dat willen we doen door jullie als dorpsbewoners wat te vragen.

Wij zullen deze ideeën meenemen in de visie over ons dorp, die we willen aanbieden bij de gemeente. Zo maken we ons dorp leefbaarder en toekomstbestendig voor de komende jaren.

Let op: Vul alleen uw ideeën in bij de voor u relevante onderwerpen. Het is dus niet nodig om op alle vragen antwoord te geven. Sluitingsdatum enquête is pasen (21 april) 2019.

Email address *
Uw naam
(niet verplicht)
Your answer
Uw telefoonnummer
(niet verplicht)
Your answer
Ideeën over activiteiten voor jongeren
Geef uw mening over wat u vindt van de activiteiten die er zijn voor jongeren in Schalkhaar
Your answer
Ideeën over verkeer
Geef uw mening over wat u vindt van verkeersveiligheid, doorstroming, drukte, parkeergelegenheid
Your answer
Ideeën over woonmogelijkheden
Geef uw mening over wat u vindt van beschikbaarheid van woningen voor verschillende groeperingen: Doorstromers, starters en levensbestendig wonen
Your answer
Ideeën over voorzieningen algemeen
Geef uw mening over wat u vindt van de voorzieningen in Schalkhaar algemeen: Waar bent u tevreden over en wat mist u juist? En voor welke doelgroep?
Your answer
Andere onderwerpen of ideeën
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service