VII Premi Aspàsia en defensa de l'equitat de gènere
Dijous 3 d'octubre a les 18h a la Sala Vallespí de l'espai Francesca Bonnemaison
Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Entitat / Institució *
Your answer
Participació / Càrrec *
Required
Tens alguna necessitat d'accessibilitat? En cas afirmatiu, si us plau, especifica'ns quina (mobilitat, auditiva, visual...)
Your answer
Cessió de dades
En nom de l'Associació Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil i la xarxa de Dones Directives i l'informem que les Dades de Caràcter Personal recollides, seràn incorporades a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de mantenir-lo informat/a sobre les novetats de serveis que oferim. Les dades proporcionades es conservaràn mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les Dades no se cediràn a tercers excepte en els casos en que existeixi una obligació legal. Vostè te dret a obtenir una confirmació sobre si l'Associació Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil i la xarxa de Dones Directivesestà tractant les seves dades personals, per tant te dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així sol·licitem la seva autorització para oferir-li productes y serveis relacionats amb el servei prestat. En cumpliment de l'establert en la LOPD, l'usuària podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. A tal efecte, pot contactar amb nosaltres enviant-nos correu electrònic a: secretaria@ddipas.org o observatori@observatoritercersector.org
*
Required
Cessió de drets d'imatge
Et sol·licitem la cessió del teu dret d’imatge, perquè pugui ser captada, sempre amb previ avís, amb el propòsit d’utilitzar-la, de forma gratuïta, en accions publicitàries, promocionals i de difusió de l'organització a través de mitjans impresos o digitals. La imatge personal captada serà tractada d’acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, eliminant qualsevol captació o filmació que pugui atemptar aquests drets fonamentals.
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Observatori Tercer Sector. Report Abuse - Terms of Service