Εκπαίδευση 1ων και 2ων εξάδων
ΠΡΟΣ: Γονείς Λυκοπούλων

ΘΕΜΑ: Ολοήμερη Εκπαίδευση Υποψήφιων 1ων και 2ων Εξάδων

Αγαπητοί γονείς,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα μας ολοήμερη εκπαιδευτική των παιδιών τετάρτης και πέμπτης τάξης, με σκοπό την επιλογή των 1ων και 2ων των εξάδων.

Όλα τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του οικήματος μας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 09:00πμ με καλοκαιρινή στολή (παντελόνακι αθλητικό, κιτρινη φανέλα, μαντήλι, αθλητικά παπούτσια) και τα ατομική τους τσάντα πλάτης. Θα παραλάβετε τα παιδιά από το Οίκημα μας το Σαββάτο 3 Οκτωβρίου και η ώρα 19:00πμ.

Τα παιδιά πρέπει να φέρουν μαζί τους ξηρά τροφή (σάντουιτς και χυμό ή νερό) για το μεσημέρι του Σαββάτου. Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα €5 και περιλαμβάνει το πρωινό και απογευματινό ρόφημα.

Για σκοπούς έγκαιρου προγραμματισμού, η δήλωση συμμετοχής μαζί με το αντίστοιχο ποσό πρέπει να επιστραφεί το αργότερο το Σάββατο 03/10/2020. Μετά την πιο πάνω ημερομηνία δεν θα δεχτούμε άλλες δηλώσεις.Τα παιδιά απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.


Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό Αγέλης κ. Ανδρέα Νικολαΐδη στο τηλέφωνο 99 010508.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,


Ανδρέας Νικολαΐδης
Αρχηγός Αγέλης
289ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας
Στοιχεία παιδιού *
Επίθετο
Στοιχεία παιδιού *
Όνομα:
Στοιχεία Γονέα / Κηδεμόνα *
Επίθετο:
Στοιχεία Γονέα / Κηδεμόνα *
Όνομα:
Ιατρικά στοιχεία
Αν υπάρχει κάποια αλλαγή στα ιατρικά στοιχεία ή προβλήματα του παιδιού σας τα οποία έχετε δηλώσει, παρακαλώ αναφέρατε αναλυτικά πιο κάτω:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy