INSCRIPCIÓ CURSOS D'AUTODEFENSA FEMINISTA
>> Com formalitzar la inscripció:

1) Omple i envia el formulari

2) Fes el pagament del curs al número de compte de Ca la Dona. En el concepte del pagament posa el teu nom + curs (p.ex: Anna Vilaltalta+ Autodefensa Divendres). Envia el comprovant al correu electrònic de Ca la Dona (info@caladona.org)

Et facilitarem el número de compte al finalitzar la inscripció.

>> Quant de temps tinc per fer el pagament?
Fins el 30 de setembre


*Places limitades (20 places)

* Inscripcions respectant ordre d'inscripció sempre que s'hagi complert amb el termini de pagament.

A quin curs et vols inscriure? *
Required
Nom i cognoms *
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
NIE - DNI *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon de contacte *
Your answer
Ets sòcia de Ca la Dona? *
Vols rebre informació de les activitats de Ca la Dona? *
Privacitat de dades
Ca la Dona t’informa que les teves dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per l’Associació Ca la Dona com a responsable de les mateixes en compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del consell de 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades mitjançant la qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

La finalitat de recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per formalitzar la inscripció als CURSOS D'AUTODEFENSA FEMINISTA, procedir a cobrir-te amb la pòlissa d'accidents de Ca la Dona i enviar-te les nostres activitats.

Legitimació: Al marcar la casella d’acceptació estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme les finalitats descrites a la nostra politica de privacitat.

El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries, podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre a la teva sol·licitud.

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades de caràcter personal enviant un correu a info@caladona.org acompanyant còpia del NIF, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

He llegit i accepto la política de privacitat de dades. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.