"Ο ρόλος της ψυχικής υγείας, της ποιότητας ζωής και της αυτοδιαχείρισης των επιπέδων του δείκτη γλυκοζυλιωμένης στην νεαρή ενηλικίωση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1".
Φόρμα ενημέρωσης
Παρακαλείστε να συμμετέχετε σε μια έρευνα η οποία αφορά τον ρόλο της ψυχικής υγείας, της ποιότητας ζωής και της αυτοδιαχείρισης των επιπέδων του δείκτη γλυκοζυλιωμένης στην νεαρή ενηλικίωση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Η έρευνα αυτή γίνεται στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας της Μαρτιναίου Κατερίνας, για το τμήμα Ψυχολογίας του Cardiff Metropolitan University σε συνεργασία με το City Unity College και της Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Η συγκεκριμένη έρευνα αφορά άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1, με ηλικιακό φάσμα 18 - 25 έτη και μελετά τους συσχετισμούς μεταξύ της αυτοδιαχείρισης του διαβήτη των ατόμων αυτών, την ποιότητα ζωής και την ψυχική τους υγεία. Επίσης, η έρευνα εξετάζει την επίδραση του φύλου και της μεθόδου χορήγησης ινσουλίνης στην ποιότητα ζωής και στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη, καθώς και τα επίπεδα του δείκτη της γλυκοζυλιωμένης του.
Σε αυτή τη μελέτη θα σας ζητηθεί, αρχικά, να συμπληρώσετε μια σειρά από δημογραφικές ερωτήσεις και στη συνέχεια τα ερωτηματολόγια ViDa1 που αφορά την ποιότητα ζωής και το DSMQ που αφορά την αυτοδιαχείριση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 και 2, και τα ερωτηματολόγια του BECK για το άγχος και την κατάθλιψη. Η μελέτη θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά προκειμένου να ολοκληρωθεί.
Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και σε περίπτωση που αισθανθείτε οποιοδήποτε στρες ή ενόχληση, μπορείτε να αποχωρίσετε ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία εξήγηση. Οι απαντήσεις θα είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές. Ο λόγος που τηρείται η ανωνυμία είναι ένας κωδικός (ένα κεφαλαίο γράμμα και 3 αριθμητικά ψηφία) που απαιτείται και συμπληρώνεται από εσάς, σε περίπτωση αποχώρησης για καταστροφή των απαντήσεών σας. για την διαφύλαξη της εμπιστευτικότητας και της ανωνυμίας, όλα τα δεδομένα της έρευνας κρατούνται και φυλάσσονται σε τοπικό σκληρό δίσκο του ερευνητή, κλειδωμένο σε συρτάρι αρχείου και μόνο ο ερευνητής έχει πρόσβαση σε αυτό.
για επιπλέον πληροφορίες ή ερωτήσεις σχετικά με την μελέτη, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Δρ. Μαρία Ζαννίκου στο m.zannikou@cityu.gr. Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις που να αφορούν τα δικαιώματά σας σχετικά με την συμμετοχή σας στην μελέτη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το City Unity College, 210 32 43 222 ή με τα γραφεία της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Cardiff Metropolitan University Ethical Approval Number : 2018-BSc-024

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of City Unity College. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms