Wedstrijden KintaikoTeam
Met het onderstaande formulier kun je je opgeven voor verschillende toernooien. In de lijst staan zowel judo als jiu-jitsu wedstrijden. Het formulier staat op datum. Echter kunnen er gedurende het seizoen nog wel wedstrijden bij komen.

Voor elk toernooi wordt door de organisatie inschrijfgeld gerekend. Het inschrijfgeld voor jouw toernooien kun je overmaken naar NL45 ABNA 0579665348 t.n.v. Kintaiko o.v.v. <naam> en KintaikoTeam. Wij maken het collectief over.

Ook hebben de toernooiorganisatie altijd jouw persoonsgegevens nodig, vul deze volledig in. Graag willen wij ook een 06-nummer en e-mail adres voor het uitwisselen van informatie over de toernooien. Voor veel toernooien moet je lid zijn van de Judobond Nederland, als je dit nog niet bent kun dat worden via www.jbn.nl. Om jezelf aan te melden heb je het aansluit nummer van Kintaiko nodig, dit is D2SL02I.

De indelingen van toernooien worden altijd gemaakt op basis van leeftijd, gewicht en soms band. Zorg vooral dat wij altijd je juiste gewicht hebben. Aanvangstijden van toernooien worden uiterlijk 1 week van te voren beken gemaakt en wij hebben daar geen invloed op.

Persoonsgegevens
Volledige naam *
Your answer
06-nummer *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
Geboorte datum *
MM
/
DD
/
YYYY
Gewicht *
Your answer
Kleur band *
Your answer
Lidnummer van de JBN
Your answer
Duo system koppel met....
Your answer
Toernooien
Omdat de kalender aan het begin van het seizoen is samengesteld kunnen er wijzigingen plaatsvinden. We maken de kalender regelmatig up to date. Het formulier kan vaker ingevuld worden, Schrijf je in iedergeval voor de uiterste datum in.
Geef hieronder je keuze aan. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.