Inscripció a la 1a reunió de la Taula de l'oli de 2018
Dimecres, 17 de gener de 2018 de 9.30 a 11h
Celler Abadal, Horta d'Avinyó (veure al mapa: https://goo.gl/hAVXYx)

DESCRIPCIÓ DE LA JORNADA:
Us convidem el proper dimecres 17 de gener del 2018 a les 9.30h al Celler Abadal a una Sessió per reactivar la Taula de l’Oli, amb l'objectiu de poder conèixer de primera mà el nou fulletó d’experiències gastronòmiques amb l'oleoturisme com a protagonista, elaborar unes propostes de treball i presentar una iniciativa de promoció de l’Oli del Bages al Mercat del Puigmercadal de Manresa. Inscriviu-vos per confirmar la vostra participació.

QUAN:
- Dimecres, 17 de gener de 2018 a les 9.30h

ON:
- Celler Abadal, Horta d'Avinyó (veure al mapa: https://goo.gl/hAVXYx)

ORGANITZA:
- Rebost del Bages

Cognoms: *
Your answer
Nom: *
Your answer
Entitat o empresa: *
Your answer
Municipi *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service