Inschrijfformulier Duurzaam Vught
18 september 2019, van 15.30 uur tot 20.30 uur.
Locatie: Stichting Novalis, Industrieweg 9C, 5262 GJ Vught

Email address *
INFO
Duurzaam Vught is een bijeenkomst voor de Vughtse ondernemer die wil weten hoe innovaties en duurzame initiatieven kunnen helpen duurzamer en energiezuiniger te ondernemen. U krijgt informatie over onderwerpen als duurzame werkprocessen, smart building oplossingen, slimme besparingen en een aangenaam werkklimaat. Daarnaast bestaat ruimschoots gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers.

U kunt zich per bedrijf met meerdere personen (max. 2) inschrijven. U dient daarvoor dit formulier opnieuw via de link in te vullen. Inschrijven kan tot 15 september a.s.

De door u ingevulde contactgegevens worden gebruikt om uw inschrijving te verwerken en om daarover zonodig contact met u op te nemen. Na afloop van het evenement ontvangt u eenmalig een e-mailbericht met daarin ondermeer een korte terugblik.
Naam bedrijf *
Your answer
Straat *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Voornaam deelnemer *
Your answer
Achternaam deelnemer *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Inschrijving workshops
Tijdens de bijeenkomst neemt u deel aan 2 workshops. U wordt hierna verzocht om uw voorkeur aan te geven voor de te volgen workshops (1 tot en met 4). Voor een korte toelichting op de workshops verwijzen we u graag naar de uitnodiging.

Bij het indelen van de workshops wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren van de deelnemers. Bij binnenkomst op 18 september ontvangt u uw definitieve indeling.
Uw eerste voorkeur: *
Uw tweede voorkeur: *
Uw derde voorkeur: *
Uw vierde voorkeur: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy