Ja, ik schrijf me in voor de reeks TRE®, Tension & Stress Release Exercise, startend op 17/03/2020 - in Centrum Voelen
in Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth, 19u45-21.30u
met op het programma TRE®
begeleiding: Els Soetaert
Email address *
TRE®, Tension & Stress Release Exercise
Heb je stress gerelateerde klachten of diverse lichaamsspanningen ? Voel je je overprikkeld, overbelast, nerveus of opgejaagd? Of eerder vermoeid en lusteloos? Wens je een natuurlijke methode aan te leren om jouw stressniveau te verminderen en om jezelf te re-boosten? Wil je diepe leren ontspannen? Dan is TRE® iets voor jou !

Een deelnemer getuigt: "Aangezien ik veel angst in mijn leven gekend heb en deze spanning zich diep in mijn systeem had opgeslagen zocht ik naar een methode om mij daarvan te bevrijden. TRE is voor mij heel doeltreffend. Tijdens de oefeningen voel ik hoe mijn lichaam zich maar al te graag overgeeft aan de trillingen.
TRE dagelijks oefenen heeft mij verlost van lichamelijke klachten en brengt me veel vlugger in rustmodus dan vroeger." (anoniem)

TRE®, Spanning Ontladende Oefening, ontwikkelt door David Berceli, gebruikt het natuurlijk vermogen van het lichaam, om zich te ontdoen van diepe stress : ontladen door te trillen. Deze zelfhulp-methode om tot 'neurogeen trillen' te komen word je aangeleerd door Els tijdens een 3-delige reeks: zeven eenvoudige oefeningen die aanpasbaar zijn aan iedereen zijn conditie bereiden ons voor tot het trillen. Over dit natuurlijk fenomeen wordt de nodige achtergrond gegeven. Mensen voelen zich lichter en stress gerelateerde klachten verzachten aanzienlijk. Zo helpt TRE® om het dagelijkse leven makkelijker aan te kunnen. Breng deken en kussen mee. Wees welkom !
Voor iedereen !

startdatum > dinsdagavond 17 maart 2020, 19u45-21.30u (deuren open om 19u30)
verdere data > 23, 31 maart 2020
> deelnameprijs 60 €, vroegboek 50 € (ten laatste ingeschreven en betaald vóór 15 februari 2020)
>heb je reeds deelgenomen aan een TRE-reeks bij mij, dan kun je deze reeks aan 30€ opnieuw meevolgen
uw inschrijving is pas volledig bij betaling van een voorschot van 20€, of reeds het volledige bedrag

! ! ! Graag vraag ik je om je te engageren om tijdig in te schrijven en niet op het laatste moment. Dit vergemakkelijkt de praktische werking van het geheel. Alvast bedankt voor jouw begrip en inzet. en als je echt snel inschrijft geniet je bovendien van de 'early bird' deelname prijs.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
telefoon / GSM *
Your answer
Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden : de inschrijving is pas volledig bij een voorafbetaling van 20 € op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van TRE + Startdatum + Naam deelnemer *
Required
de workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers - bij annulatie van de workshop door Els Soetaert Aquatouch verkrijg ik mijn betaling 100% terug - bij annulatie of afwezigheid op de workshop van mijnentwege behoud Els Soetaert Aquatouch de voorafbetaling van 20 € als tegemoetkoming voor administratieve kosten *
Required
Ik ben nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief en door mijn woonstreek in te vullen wens ik me in te schrijven op de nieuwsbrief AQUATOUCH gets in touch Mijn woonstreek is :
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy