EKKO FESTIVAL 2018 — FRIVILLIGSKJEMA
Bli frivillig for Ekko nr. 15!

Ekkofestivalen er en årlig kunst- og musikkfestival som hovedsaklig fokuserer på elektronisk, eksperimentell musikk, lokalt og internasjonalt. I 2018 arrangeres hele nr. 15 i rekken!
Festivalen har helt fra starten av markert seg sterkt i både norsk og europeisk festivalsammenheng og regnes som en viktig aktør på den internasjonale elektroniske musikkscenen.

Ekko har siden 2003 gjestet over 600 ulike artister fra hele verden, bl.a. Nils Frahm, Jon Hopkins, James Holden, Holly Herndon, Planningtorock, Pantha Du Prince & The Bell Laboratory, Andrew Weatherall, DJ Harvey, Todd Terje (bestillingsverk), rRoxymore, Mykki Blanco, Suzanne Ciani, Jenny Hval, Optimo DJs, m.mer.

Årets line-up består av 35 artister som alle deler et kompromissløst forhold til elektronisk, eksperimentell musikk.

Vi søker etter frivillige som er opptatt av det vi holder på med og som ønsker å lære mer om vårt fagfelt. Vi er en liten stab som jobber tett sammen med kontorer på Østre, og alle har flere roller innad i organisasjonen. Som frivillig blir du del av vår lille Ekko-gjeng, og sammen jobber vi for å lage en god opplevelse for artister og publikum til årets Ekkofestival.

Som frivillig får du festivalpass, tilgang til internfest, en god innføring i Ekko og årets program, og en unik erfaring som kommer godt med senere. Arbeidstidene går både på dag og kveldstid, men hovedsaklig kveldstid. Det er forventet at frivillige jobber et minimum timeantall (avhengig av jobbtype,) og at alle utfører vervet sitt så godt de kan. Frivillige svarer til frivilligansvarlig, og kan når som helst ta kontakt for spørsmål. Frivillige må være fylt 15 år.

Årets Ekko-festival har en enorm line-up og 5 dager med veldig godt innhold. Bli med!

Frivilligmøte for påmeldte: ONSDAG 17. OKTOBER, KL. 18:00 @ ØSTRE
Meld deg på her!
NAVN *
ALDER *
E-POST *
TELEFONNUMMER *
Har du førerkort? *
Hvor har du hørt om Ekko og festivalen?
Litt om de forskjellige jobbene under festivalen
Som frivillig spiller du stor rolle i å skape årets EKKO-festival, og vil jobbe sammen med en tett og ambisiøs gruppe mennesker. Her er litt info om de ulike arbeidsoppgavene under festivalen:

Artistvert:
En artistvert er kontaktperson og vert for artistene i løpet av festivalen. En artistvert er Ekkos bilde utad mot våre artister, og skal hjelpe de om de har enkelte behov under festivalen, ha ansvar for backstageområdet og være tilgjengelig om det skulle være noe. Å være artistvert er en fin måte å møte flere av de interessant personene bak årets program, og noen sitter igjen med gode venner for resten av livet.

Rigg:
Riggejobben er for de som kan ta i et tak, og samtidig er interessert i det tekniske bak konsert- og klubbriggen på Østre. Riggejobb kan inneholde tunge løft og hardt arbeid, så det er ikke for de med rygg og kne-vondt. Man får god kontakt med personalet på Østre og artistene, ettersom man jobber sammen, og jobben er hovedsaklig før og etter opptreden på festivalen.

Vakt:
Vi har behov for noen vakter som kan være våre øyne og ører for å gi publikum best mulig opplevelse av festivalen. Det er en relativt stillestående jobb, men man vil og være en informasjonskanal da flere vakter gjerne får spørsmål om hvem som spiller hvor osv. Vaktjobben innebærer kun å videreformidle til ansatte på Østre, og har inget overordnet ansvar.

Distribusjon:
Ansvar for å spre ordet om årets Ekko, ved å henge opp plakater i alle byens gater, gå med flyers og sørge for at alle har en viss formening om hvor, når og hva Ekko er. Her kan man jobbe to og to, og gå plakatrunder i byen på dagene det er opplett. Frivillige svarer til distribusjonsansvarlig, og kan ta kontakt når som helst for spørsmål. Mye av jobben er unnagjort i forkant av festivalen, så man kan få med seg mye av festivalen etterpå.

Transport:
Er du dreven på å kjøre og kjenner byens gater ut og inn er dette jobben for deg. Transportfrivillige henter artister på flyplassen, kjører utstyr frem og tilbake og er alltid klar for en liten kjøretur når det trengs. Frivillige svarer til Ekko-koordinator, som legger opp transportplan og ruter med tidspunkt og kontakter man forholder seg til.

Ofte kan noen av jobbene gå litt over i hverandre, men dette er hovedkategoriene det deles inn i. Vi gjør vårt beste for at man får en jobb som passer med ønsket sitt.
Hvilke dager kan du jobbe under festivalen? *
Required
Ønsket jobbtype *
Hvilke artister vil du se på årets Ekko? *
Noe annet vi bør vite om deg eller andre ønsker du har? Gi oss en lyd her!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy