GYERMEKTÁBOR JELENTKEZÉSI LAP
2021. JÚLIUS 19-23.
DUNAHARASZTI BAPTISTA GYÜLEKEZET (Dunaharaszti, Damjanich u. 40.)
Nyári napközis tábor 6-14 éves gyerekeknek
A táborban minden nap egy-egy érdekes bibliai testvér-történettel ismerkedünk meg.
Ezen kívül lesz sok játék, éneklés, kirándulás, biciklizés, foci, kézműves foglalkozás és izgalmas meglepetés, például autócsomagolás. Hogy az mi? – megtudjátok a helyszínen!
Személyesen eljön közénk DunaDANI, HaraszTIMI és GyüliGYULA bácsi is – ha még nem ismeritek őket, itt az ideje találkozni velük!
Tartalmas időtöltéssel, vidám, baráti együttléttel, maradandó nyári élménnyel és teljes ellátással várunk minden gyermeket. A program július 19-től július 23-ig (hétfőtől péntekig) reggel 8 órakor kezdődik, és délután 4 óráig tart.
Részvételi díj: 10.000,-Ft / táborozó. Testvérek kedvezményt kapnak.
Jelentkezési határidő: 2021. július 11.
Szülő / gondviselő neve: *
Szülő / gondviselő email címe: *
Szülő / gondviselő telefonszáma: *
Táborozó gyermek neve: *
Táborozó gyermek születési dátuma: *
MM
/
DD
/
YYYY
Allergia, rendszeresen szedett gyógyszer, egyéb egészségügyi tudnivaló:
További hasznos információ, fontos közlendő:
A tábor részvételi díja 10.000 Ft / táborozó. Testvérek számára kedvezményt biztosítunk. Vállalom, hogy a tábor részvételi díját befizetem. *
Required
A jelentkezési lapon feltüntetett adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a GDPR, az EU 2016/679 Rendelete (2016.04.27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról előírásainak megfelelően kezeljük. Ön kérelmezheti a tájékoztatást személyes adatai kezeléséről, személyes adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy zárolását. Kérelmezheti az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, valamint Önt megilleti az adathordozhatósághoz való jog és a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásához való jog. *
Required
Köszönjük, hogy kitöltötte a jelentkezési lapot. Kérjük, kattintson a lap alján a KÜLDÉS gombra. Több gyermek jelentkezése esetén kérjük, minden gyermek részére töltse ki a jelentkezési lapot!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy