Mentoriksi
Tämä on Prodeko Venturesin kaupallisen alumnilta-alumnille mentorointiohjelman mentoriksi ilmottautumislomake.

Haemme tietokantaamme jatkuvasti uusia halukkaita mentoreita, joita matchaamme mentoroitaville. Täyttämällä oheiset tiedot pääsemme prosessissa pitkälle. Kun potentiaalisia mentoroitavia tulee, olemme teihin yhteydessä ja pyrimme muodostamaan tutustumistapaamisen kautta mentori-mentoroitava parin!

Perustietoja ohjelmasta löydät sivuilta: https://www.prodekoventures.com/#mentorointi

Lisätietoja voit kysyä tarpeen tullen meiltä:
Niklas Jalonen (niklas@prodekoventures.com / 0407270345)
Joona Soratie (joona@prodekoventures.com / 0440171196)

Etu- ja Sukunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero (ei pakollinen)
Your answer
Uran tärkeimmät positiot ja yritykset *
Yrityksen nimi: Positio / hallitusvastuu (esim. TJ / CFO / Hallituksen puheenjohtaja)
Your answer
Kokemus *
Millä osa-alueilla koet voivasi auttaa eniten? Esimerkiksi: Kansainvälistyminen, SaaS, Terveydenhuolto, Strategia, Hallitus-/Johtoryhmätyöskentely tai Myynti-/Ostoketjujen hallinta. Voit linkittää myös työhistoriaasi jos koet tärkeäksi!
Your answer
Minkälaiselle mentoroitavalle sinulla olisi eniten annettavaa? *
Haluatko auttaa startup-yrittäjää, kannattavan ja stabiilin bisneksen skaalaamisessa vai räjähtävän kasvun rinnalla? Entä minkälaisia toimiala-/muita toiveita sinulla on?
Your answer
Mentorointikokemus *
Minkä tyyppistä kokemusta sinulla on aiemmin mentoroinnista tai muiden valmennuksesta sekä opastuksesta?
Your answer
Mentoroitavien määrä ja aikataulu *
Kuinka montaa mentoroitavaa olisit halukas mentoroimaan? (tyypillinen mentorointiin kuluva aika kuukaudessa on 2-3h tapaaminen + valmistelu ja muu yhteydenpito) Milloin voisit aikaisintaan aloittaa mentoroinnin ja onko sinulla jotain pidempiä aikavälejä, jolloin olet estynyt toimimaan mentorina?
Your answer
Hintatoivomus *
Prodeko Ventures ottaa korvauksekseen 40%, mutta vähintään 800 € / 100 € per mentorointi kerta korvauksen. Tämän lisäksi toivoisimme teitä määrittämään sopivan korvausmäärän ainakin suuntaa antavasti (mahdolisuus myös probonoon). Mikäli haluat joustavampaa sitoutumista omalta osaltasi tai harvempaa tapaamisaikataulua, huomioithan sen myös hinnassa.
Your answer
Vinkkejä hyvistä mentoreista ja mentoroitavista *
Tiedätkö muita hyviä prodekolaisia mentoreita tai kaipaisiko tuttavasi mentoria. Kerro meille, jotta palvelumme laajeneminen helpottuu!
Your answer
Haluan toimia Prodeko Seminaarissa tutustumismentoroinneissa mentorina *
Speed Mentoring @Prodeko SeminaariUuden mentorointimallin myötä olemme päättäneet käynnistää uudenlaisia kohtaamismuotoja mentoreille ja mentoroitaville. Järjestämme ”pika tutustumistapaamisia” Prodeko Seminaarissa, joiden toiminta mallina on noin 10-15 minuutin tapaamiset ja lyhyet juttelut mentorin ja potentiaalisen mentoroitavan välillä ohjatusti. Tutustumiset tapahtuvat tauon sekä coctailtailaisuuden yhteydessä 14.40-15.10 & 17.30-18.10.
Required
Vapaamuotoiset lisäkommentit
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Prodeko Ventures Oy. Report Abuse - Terms of Service