Készül Újbuda kreatív közösségi térképe!
Feltérképezzük a Bartók Béla út és környékén dolgozó kreatív ipari vállalkozásokat, szervezeteket. Célunk a helyi szereplők közti együttműködések támogatása, a megosztható erőforrások megismerése.
A felmérést Újbuda Önkormányzatának megbízásából a Kortárs Építészeti Központ készíti. A részvétellel fontos visszajelzéseket adhat az önkormányzat felé, ötletei, javaslatai a következő időszak fejlesztési munkáját befolyásolják. Köszönjük, ha a kérdőív kitöltésével támogatja a munkát!

A PROJEKT HÁTTERE
Kulturális- és kreatívipari vállalkozások Szentimrevárosban és Lágymányoson

Újbuda önkormányzata úgy látja, hogy a jelenleg érvényben lévő Integrált Településfejlesztési Stratégiájával együtt az Újbudai Kulturális Városközpont (KVK) koncepció felülvizsgálata, társadalmi egyeztetése is szükségessé vált.
A KVK projekt eredetileg elfogadott célja egy kulturális főutca létrehozása, több kulturális, közösségi színtér kialakítása volt a Bartók Béla úton és környékén. A koncepció mentén funkcióbővítő városrehabilitációs fejlesztéssel mára kiépült a kerület kulturális központja. A program célja, hogy egyediséget adjon Újbuda kulturális szempontból meghatározó városrészének, továbbá a kerületrész egységes és áttekinthető rendszerré alakításával a lakói és használói számára vonzóvá, könnyen azonosíthatóvá váljon.
A Kortárs Építészeti Központ Újbuda Önkormányzatának felkérésére felmérést végez Budapest XI. kerületben, a kijelölt akcióterületen működő kreatívipari vállalkozások körében. A felmérés eredményei alapján egy interaktív térkép készül, amely elősegíti az akcióterületen belüli kapcsolatépítést és együttműködést.
A felmérés nem csupán a térkép elkészítését foglalja magában, az ősz folyamán több kiscsoportos interjút valósítunk meg, illetve nagyobb létszámú workshopokat szervezünk, amelyek a jövőben szintén segíthetik a szereplők közötti együttműködést. Az interjúalanyok visszajelzései alapján kialakított helyzetkép a XI. kerületi Önkormányzat további fejlesztési munkáját alapozza meg.

Részvételét köszönjük, számítunk véleményére!

Adatkezelési nyilatkozat:
http://kek.org.hu/media/attachment/adatkezelesi_nyilatkozat.pdf

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kortárs Építészeti Központ Alapítvány. Report Abuse - Terms of Service