Formular înscriere curs internațional online "Predarea online - bune practici din Bruxelles" - 18 iunie
Bine ați venit!
Vă invităm la cursul internațional din Bruxelles, vineri, 18 iunie, 16:00-19:00, desfășurat sub formă de webinar, pe platforma Cisco Webex (similară cu Zoom).

Participarea la curs presupune achitarea unei sume de 250 de lei, taxă care include şi emiterea certificatelor (în engleză și română), cu număr de ore, eliberate de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, în colaborare cu partenerul nostru din Belgia.

Despre formator:
Oana TOPALĂ, profesor agreat pe lângă Ministerul Federației Wallonie - Bruxelles – Administrația Generală de Învățământ și trăducatoare și interpretă autorizată în Ministerul Justiției din Belgia. Predă cursuri de franceză ca limbă străină, de limbă, cultură și civilizație românească și de educație interculturală în școlile din Comunitatea Francofonă din Bruxelles. Specializată în pedagogia interculturală, desfășoară și proiecte multiculturale, iar din 2018 s-a implicat în cercetarea științifică și este interesată de teme precum: intercomprehensiune, plurilingvism, proximitate lingvistică și socio-lingvistică.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați datele dumneavoastră în câmpurile de mai jos:
Date necesare pentru certificate:
Nume şi prenume: *
Telefon de contact:
Instituția unde lucrați în prezent:
Funcția:
Localitatea și județul de domiciliu:
Sunteți de acord să primiți materiale utile și comunicări de marketing pe email, conform politicii de protecție a datelor prezentată aici: https://vivid-edu.ro/protectia-datelor-personale/? *
Adresa dumneavoastră de mail: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy