Regjistrimi
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Data e lindjes: *
MM
/
DD
/
YYYY
Qyteti *
Email Adresa *
Your answer
Numri Kontaktues *
Your answer
A jeni i regjistruar në Fakultet ? *
Nëse po, ku studioni dhe në cilin drejtim?
Your answer
Në rast që nuk jeni regjistruar ende, a mendoni të vazhdoni shkollimin universitar?
Në cilin drejtim jeni apo dëshironi të vazhdoni? *
Pse dëshironi të ndjekni UBT Summer of Code? *
Your answer
A keni programuar ndonjëher apo konfiguruar ndonjë rrjet kompjuterik?
Your answer
A keni ndjekur trajnime të Teknologjisë Informative?
Në cilat fusha dëshironi të ndjekni trajnimin dhe Zhvillimin e projekteve? *
Required
Ndonjë koment ?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UBT - Higher Education Institution. Report Abuse - Terms of Service