Anmälan: Kvinnor i konsten
16 maj kl. 17:30-19:30
Brygghuset i Borås

Välkommen till SAK UNG - nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Följ med på en rolig konstkväll som SAK UNG anordnar på Brygghuset tillsammans med Nationalmuseum! En inbjuden konstpedagog kommer ge oss en presentation av hur kvinnor fått synas och ta plats i konsthistorien.
Tillsammans diskuterar vi och efter en fikastund får alla prova att skapa själva i en inspirerande konstworkshop. Vi bjuder på veg. pizza och fika.

Kom och lär dig mer om kvinnlig konsthistoria och träffa nya konstvänner. Vi lär oss tillsammans och betoningen ligger på ett fritt och glädjefyllt skapande - inga förkunskaper krävs!


Eventet är gratis och öppet för alla unga konstintresserade mellan ca. 16-25 år.
Inga förkunskaper krävs.

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga som delar ditt konstintresse, får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter samt bygga egna nätverk och kontakter inom konstvärlden. Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Födelseår *
Your answer
Ev. matallergi eller specialkost
Your answer
Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att SAK UNG behandlar din e-postadress. All personlig information som du lämnar till oss eller som vi erhåller, kommer att hanteras av SAK UNG som personuppgiftsansvarig och förvaras säkert. Personuppgifter delas inte med tredje part.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service