Alkoss szabadon
Kollár Borbála: Alkoss szabadon! - Kreatív ötlettár kicsiknek és nagyoknak



Rendelje meg most Kollár Borbála: Alkoss szabadon! Kreatív ötlettár kicsiknek és nagyoknak című könyvét 20% kedvezménnyel, mert első 50 megrendelőnk festékekből, ragasztóból és szivacsecsetből álló Pentart ajándékcsomagot kap.

Szabadon alkotni azt jelenti önállóan gondolkodni, döntéseket hozni, cselekedni. A természetet tisztelni, szeretni, megbecsülni. A Borarti – Alkoss szabadon! program olyan lehetőségeket kínál a gyerekek és szüleik számára, melyek mindezeket az értékeket a különféle alkotásokon keresztül – legyen az egy gyurmafigura, festett kavics vagy növényi szövés – segítenek hétköznapjaik szerves részévé tenni. A program vezetője és egyben a könyv szerzője azt vallja, a gyerekeknek a természet közelségére, megértő családi környezetre és rengeteg szabad alkotásra van szükségük a mai teljesítményorientált világban ahhoz, hogy önmagukra találjanak, és merjék azt csinálni, amit igazán szeretnek.

A könyv 38 inspiráló feladat nagyszerű gyűjteménye, melyek újrahasznosított alapanyagokból, háztartási hulladékból vagy éppen a természetből gyűjtött kincsekből készülnek. A totyogós korúaktól a kiskamaszokig, sőt, a felnőttekig mindenkihez szól a kiadvány, hiszen mindegyik alkotás elkészíthető szinte minden korban, csak másképp. A szerző saját élményein keresztül kalauzolja el az olvasót a szabad alkotás varázslatos világába, készüljön az otthon, a szabadban, útközben, festékkel, agyaggal, fával, textillel, közösen vagy önállóan.

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

4490 Ft helyett
3590 Ft


Email address *
Név: *
Your answer
Szállítási cím: *
Your answer
Számlázási cím ( ha a szállítási címtől eltér)
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Rendelt példányszám: *
Fizetés módja: *
Feliratkozom a Boook Kiadó hírlevelére *
a Boook Kiadó Kft. Adatkezelési tájékoztatóját megismertem és elfogadom *
Required
Személyes átvételre a Boook Kiadó irodájában van lehetőség munkanapokon 9 és 17 óra között, 1095 Budapest, Mester u. 87. (a bejárat a Praktiker parkolójából nyílik). Elérhetőség: https://www.boook.hu/hu/kapcsolat/ megjelenés várható időpontja: június 24. A könyvek postázását ezután kezdjük meg, illetve a személyes átvétellel rendelőket ezután fogjuk értesíteni.
Your answer
Egyéb kérés a szállítással kapcsolatosan:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy