Prijava za radionice na temu odnosa s tijelom i privola za obradu osobnih podataka
Kako bismo ti omogućili sudjelovanje na radionicama na temu odnosa s tijelom koje provodi udruga Iskorak, Šenoina 34, Zagreb, OIB 93402577124, potrebno je dati nam privolu za prikupljanje i daljnju obradu tvojih sljedećih podataka:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Email adresa *
Broj mobitela *
Godina rođenja *
Spol *
Ja sam (moguće odabrati više odgovora): *
Required
Prijavljujem se na radionicu:
(možeš odabrati jednu, dvije ili sve tri)
*
Required
Prijavom na ovaj obrazac: *
Required
Davanjem privole pristaješ na prikupljanje i daljnju obradu tvojih osobnih kontakt podataka unesenih u web obrazac "Prijava za radionice na temu odnosa s tijelom i privola za obradu osobnih podataka", ustupljenih udruzi Iskorak, Šenoina 34, Zagreb, OIB: 93402577124.

Radi se isključivo o podacima navedenima u ovome web obrascu, a koji se, uz tvoju privolu, mogu koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja oko informiranja vezano za sudjelovanje na radionici (email, broj mobitela), te statističku analizu naših korisnika/ca (godina rođenja, spol). Davanje podataka je dobrovoljno te privolu nisi dužan/a dati, odnosno nisi dužan/a unositi svoje osobne podatke u ovaj web obrazac, niti pristati da se već dostavljeni podaci koriste u opisane svrhe, ali u tom slučaju nažalost nismo u zakonskoj mogućnosti pružiti ti uslugu.

Udruga Iskorak će s tvojim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Udruga Iskorak štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost tvojih osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama (donatorima i sl.) samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.
Prikupljeni podaci prikazivat će se isključivo skupno i anonimizirano.
U svako doba možeš opozvati danu privolu u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade tvojih osobnih podataka, osim podataka za koje postoji zakonska osnova za njihovo čuvanje. Opoziv privole možeš podnijeti osobno na adresi udruge Iskorak u redovno radno vrijeme, poštom na adresu Iskorak, Šenoina 34, Zagreb, e-poštom na adresu info@iskorak.hr. Na iste načine možeš zatražiti uvid u svoje osobne podatke, privole za korištenje osobnih podataka, zatražiti preuzimanje svojih osobnih podataka, brisanje svojih osobnih podataka (osim podataka za koje postoji zakonska osnova za njihovo čuvanje) i ostala prava propisana Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Naknadno povlačenje privole ne utječe na zakonitost ranije provedenih obrada osobnih podataka.
Voditelj obrade osobnih podataka:

Udruga Iskorak
Šenoina 34
10000 Zagreb
OIB: 93402577124

www.iskorak.hr
info@iskorak.hr
091 2444 666
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Iskorak. Report Abuse