Bouldermatka Ahvenanmaan Geta-vuorelle to 15.9 - su 18.9.2022
Bouldermatka Kruxin jäsenille Ahvenanmaan Geta-vuorelle to 15.9 - su 18.9.2022. Lähtö Turusta torstaina 15.9 päivävuorolla mielellään 3-4 hengen autokunnittain (kimppakyydit). Kerho maksaa runsas puolet laivamatkan kuluista (eli puolet laivalipuista, sisä-päivähyteistä ja autopaikoista). Paluu sunnuntaina 18.9 päivävuorolla, joten kiipeilyaikaa on 1 iltapäivä ja 2 koko päivää. Majoitus Geta-vuoren lähellä Rörvik Stuogor 4 hengen yöpymismökeissä 27,50 euroa / yö / hlö (omakustanteinen, mutta maksu Kruxin kautta).

Omat eväät mukaan. Geta-vuorella ja sen lähistöllä on 460 boulder-reittiä. Lisäksi Kastelholman lähellä Skolberget:ssä on myös 18 sport/trad-reittiä. Täytä tämä lomake jokaisen matkalle lähtijän osalta erikseen ja pyri sopimaan jo valmiiksi valmiit auto/yöpymisporukat, jos mahdollista.

Mukaan pääsee alustavasti max 20 henkeä. Tämä matka on tarkoitettu vain Kruxin jäsenille.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etu- ja Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Katuosoite *
Postinumero ja postitoimipaikka *
Syntymäaika *
Jos sinulla on auto, jonka voit ottaa mukaan, niin kerro auton malli ja rekisterinumero
Muiden samaan auto/yöpymisporukkaan kuuluvien nimet
Muu lisäselvitys (eli esim. voitko ottaa autoon lisäpädejä tms)
Jos täyttämissäsi tiedoissa on jotain epäselvää, niin otamme yhteyttä. Tarvittaessa ota yhteyttä Kruxin pj: juha.jonsson@gmail.com , 0503725926. Sinulle ilmoitetaan etukäteen laivamatkan ja majoituksen yhteishinta, joka pyydetään maksamaan sitten ETUKÄTEEN Kruxin tilille FI60 1652 3000 0133 29 (BIC: NDEAFIHH).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy