Aanmelden voor het roeien bij MWC
Namens bestuur en leden van de Maastrichtsche Watersport Club willen we je graag verwelkomen als lid van MWC. Na invullen van dit formulier is je aanmelding bij MWC definitief tot wederopzegging.

Lid worden van MWC is meer dan roeien alleen. De vereniging wordt in stand gehouden met contributies en bijzondere inkomsten, maar bovenal dankzij de vrijwillige inspanningen van alle leden. Het beschikbaar zijn voor het noodzakelijke vrijwilligerswerk is bij ons dan ook een voorwaarde. Of dat nu gaat over het doen van een bardienst of het verlenen van hand- en spandiensten.
Met je aanmelding wordt het volgende van je gevraagd:
• De reglementen en aanwijzingen op te volgen.
• Zorgvuldig met alle MWC middelen om te gaan.
• Alle afspraken met de mede clubleden na te leven.
• Het certificaat Instructie Veilig Alcohol schenken (IVA) te halen
(vanaf 16 jaar). Info: http://www.nocnsf.nl/iva
• Je aan te melden voor het verlenen van hand- en spandiensten.

Heb je belangstelling vul dan het formulier in. (Kies bij 'Ik wil mijzelf of een gezinslid aanmelden' voor 'Ja'.)
Via onze website en aparte directe mailing wordt de onervaren roeier op de hoogte gebracht van de instructietijden bij de start van de instructieperiode. De instructiecommissie neemt contact op met de ervaren roeier voor een kennismaking.

Wijzigingen in personalia dienen via ons standaard mutatieformulier (zie https://www.maastrichtsche.nl/lid-worden/opzeggen/) gemeld worden aan onze ledenadministratie. Beëindiging van het lidmaatschap kan eveneens alleen via hetzelfde mutatieformulier, na de eerste twee weken instructie, of uiterlijk 1 december voorafgaande aan het nieuwe verenigingsjaar.

Kijk voor de clubregels en richtlijnen voor de jeugd hier: http://maastrichtsche.nl/jeugd/veiligheid-en-richtlijnen-jeugd
Kijk voor de clubregels en richtlijnen voor volwassen leden hier: https://www.maastrichtsche.nl/de-basisreglementen-en-voorwaarden-rondom-het-roeien-bij-mwc/.

Met het invullen van onderstaande gegevens vragen wij tevens Uw/jouw toestemming voor het gebruik van foto's die tijdens MWC-activiteiten voor PR doeleinden op onze website te publiceren.

Naamloze titel
Ik wil mijzelf of een gezinslid aanmelden *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service