New Scientist Live - wetenschapscafé Stikstof
Natuur beschermen, minder vee, een schonere lucht tot snelheidslimieten aan toe: allemaal hebben we te maken met de stikstofproblematiek. Maar hoe groot is het probleem eigenlijk? Wie hebben ermee te maken en waarom is het zo’n ingewikkeld probleem?

Op 14 oktober organiseren New Scientist en Universiteit Hasselt het evenement New Scientist Live: STIKSTOF. Tijdens deze avond wordt het stikstofprobleem van onder tot boven uitgelegd en gaan experts met elkaar in discussie over de maatregelen die we moeten nemen om het probleem op te lossen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Naam *
Duid hieronder aan op welke wijze je New Scientist Live - wetenschapscafé Stikstof meevolgt. *
Noteer hier vragen die u vooraf zou willen stellen aan onze sprekers. Dit kan tot en met 10 oktober. Tijdens het event kunnen de aanwezigen vragen stellen in de zaal of online via de live chat. Alle vragen behandelen we anoniem en afhankelijk van het aantal vragen is het mogelijk dat we een selectie dienen te maken.
Universiteit Hasselt mag mijn gegevens gebruiken om mij op de hoogte te brengen van gelijkaardige initiatieven? *
Indien u aanduidt om New Scientist Live via livestream mee te volgen, dan ontvangt u enkele dagen vooraf een e-mail met de link naar het evenement.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of UHasselt. Report Abuse