Poziv za apliciranje: Womedia
Projekat Womedia ima za cilj pripremu žena, mladih devojaka, samohranih/razvedenih majki iz albanske, srpske, RAE i svih drugih zajednica (naročito onih koje nisu imale pristup školovanju) za tržište rada.
Kroz razne treninge o pisanju, snimanju i montiranju video priloga, o društvenim mrezama, učesnice projekta će biti osposobljene za pisanje profesionalnih tekstova, snimanje i montažu videa, objavljivanje i distribuciju, stvaranje profesionalih profila za društvene mreže, profesionalno fotografisanje, prezentaciju u javnosti i medijima, detaljno intervjuisanje i istraživanje, za uvažavanje etike autorskog prava i izbegavanje plagijature.
Deset učesnica sa najboljom performansom tokom jednomesecnog stažiranja u KosovaLive, biće preporučene za posao po privatnim kompanijama i nevladinim organizacijima.
Ohrabruju se sve žene i devojke starosti 18-32 godina da apliciraju u ovom projektu i steknu vredne veštine za tržište rada.
Email address *
Ime i prezime: *
Your answer
Adresa stanovanja: *
Your answer
Broj telefona: *
Your answer
Da li ste zaposleni? *
Da li ste samohrana majka (nemate partnera koji vam pomaže u odgoju dece)? *
Da li ste razvedeni? *
Datum rođenja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Izaberite samo jedan od treninga koje želite da pohađate: *
Required
Zašto želite da učestvujete u ovom projektu? *
Your answer
Projekat je podržan od Helvetasa i Enhancing Youth Employment programa, a sprovodi ga KosovaLive
Popunjujući ovu aplikaciju, slažem se da prema zakonu o Zaštiti Ličnih Podataka, NVO sa registarskim brojem 52000262, kao kontrolor podataka može da procesuira moje gore navedene lične podatke kako bi mogao da mi šalje marketinške objave i razne informacije oko aktivnosti KosovaLive. Odobrenje se daje na neodređeno vreme dok se ne ukine uz kontaktiranje KosovaLive.
Poslednji dan za apliciranje: 18.01.2019.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service