Inscripció com a Membre Voluntari de la Fundació Ineval
EXTRACTE DELS ESTATUTS:

Art. 6.
La fundació té per objecte:
Estudiar la millor manera d'aplicar els valors humans a les empreses i organitzacions en general.
Desenvolupar eines didàctiques, cursos i mètodes per a la citada aplicació i difondre el seu ús, incloent aquells mètodes gimnàstics o similars que en reduir l'estrès afavoreixen les relacions humanes i el benestar personal.
Col·laborar en la creació d'un ambient favorable als valors humans en el món econòmic i social.
Estudiar l'economia social i els sistemes monetaris, fer pedagogia sobre els mateixos, i desenvolupar i proposar nous mitjans de pagament i eines similars, complementaris o substitutius dels actuals, que siguin més acords que aquests amb els valors humans.
Aquesta Fundació entén per valors humans tots aquells comportaments, actituds i vivències que es poden classificar com a aspectes o combinacions de la veritat, l'acció correcta, la pau interior, l'amor i l'harmonia. En el món econòmic aquests valors solen ser percebuts com transparència, efectivitat, ètica, rigor, racionalitat, creativitat, solidaritat, equitat, pau social, sostenibilitat i ecologia.

Email address *
nom de pila *
Your answer
cognoms *
Your answer
DNI amb lletra - NIF - NIE *
Your answer
Tel. mòbil *
Your answer
email *
Your answer
Aportació mensual € - quota. Es cobra per mesos avançats. *
Consentiment de tinença i ús de les dades: Accepto que les meves dades personals s’emmagatzemin en els fitxers de la Fundació Ineval i autoritzo a que es comuniquin amb mi per als fins acordats. En compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades de caràcter personal, estic assabentat/da que puc exercir el dret d’accés, modificació, cancel·lació, migració i oposició, mitjançant un correu postal adreçat a: “Fundació Ineval, Rambla Salvador Samà 39, 2-6, 08800 Vilanova i la Geltrú”, o un email a oficina@ineval.com. El telèfon per aclarir dubtes és el (34) 930 162 762 *
Required
Preferències
Adreça postal: codi postal *
Your answer
Població
Your answer
Adreça postal: carrer i número
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Fundació INEVAL. Report Abuse - Terms of Service