Inscripció com a Membre Voluntari de la Fundació Ineval
EXTRACTE DELS ESTATUTS:

Art. 6.
La fundació té per objecte:
Estudiar la millor manera d'aplicar els valors humans a les empreses i organitzacions en general.
Desenvolupar eines didàctiques, cursos i mètodes per a la citada aplicació i difondre el seu ús, incloent aquells mètodes gimnàstics o similars que en reduir l'estrès afavoreixen les relacions humanes i el benestar personal.
Col·laborar en la creació d'un ambient favorable als valors humans en el món econòmic i social.
Estudiar l'economia social i els sistemes monetaris, fer pedagogia sobre els mateixos, i desenvolupar i proposar nous mitjans de pagament i eines similars, complementaris o substitutius dels actuals, que siguin més acords que aquests amb els valors humans.
Aquesta Fundació entén per valors humans tots aquells comportaments, actituds i vivències que es poden classificar com a aspectes o combinacions de la veritat, l'acció correcta, l'assossec, l'amor i l'harmonia. En el món econòmic aquests valors solen ser percebuts com transparència, efectivitat, ètica, rigor, racionalitat, creativitat, solidaritat, equitat, pau social, sostenibilitat i ecologia.

Email address *
nom de pila *
Your answer
cognoms *
Your answer
DNI amb lletra - NIF - NIE *
Your answer
Tel. mòbil *
Your answer
email *
Your answer
Aportació mensual € - quota. Es cobra per mesos avançats. *
Consentiment de tinença i ús de les dades: Accepto que les meves dades personals s’emmagatzemin en els fitxers de la Fundació Ineval i autoritzo a que es comuniquin amb mi per als fins acordats. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, estic assabentat/da que puc exercir el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició, mitjançant un correu postal adreçat a: “Fundació Ineval, Rambla Salvador Samà 39, 2-6, 08800 Vilanova i la Geltrú”, o un email a oficina@ineval.com. El telèfon per aclarir dubtes és el (34) 930 162 762 *
Required
Preferències
Adreça postal: codi postal *
Your answer
Població
Your answer
Adreça postal: carrer i número
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació INEVAL. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms