Vertel jouw kringloopverhaal!
Elke week plaatsen wij een verhaal van een medewerker of klant van RataPlan op onze sociale media. Hun favoriete aankopen, mooie verhalen over producten die zij hebben ingeleverd of gekocht bij RataPlan of hun unieke levensverhalen. Ook in deze uitzonderlijke tijd zijn wij enorm benieuwd naar deze kringloopverhalen dus zijn wij voor deze rubriek op zoek naar klanten van RataPlan die hun kringloopverhaal met ons willen delen.

Vind jij het leuk om jouw kringloopverhaal of ervaring met RataPlan te delen? Vul dan de onderstaande vragen in en wie weet komt jouw verhaal wel op onze website en Facebook! Natuurlijk zullen wij voordat we het verhaal gebruiken contact met je opnemen.

Wil je liever samen telefonisch de vragen doornemen? Dat kan ook! Stuur dan je telefoonnummer door naar communicatie@rataplan.nl met het verzoek om gebeld te worden voor de vragenlijst en dan nemen wij contact met je op (of bel 06-14469405).

Gebruiken we jouw verhaal dan krijg je als bedankje een RataPlan cadeaubon ter waarde van 5 euro. Zodra onze winkels weer open zijn kun je deze ophalen bij een vestiging naar keuze.

Doe jij mee?
Probeer de vragen dan zo uitgebreid mogelijk in te vullen zodat wij een goed beeld van je krijgen. Graag willen we je vragen om ook een foto te sturen, dit kan bijvoorbeeld een foto van jezelf zijn met je (favoriete) aankoop uit onze kringloopwinkel. Zonder foto kunnen we het verhaal helaas niet gebruiken.

Alvast heel erg bedankt!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is je naam? *
Hoe oud ben je? *
Wat is je e-mailadres? *
Mogen wij je eventueel bellen als we nog wat aanvullende vragen hebben? (Zo ja noteer hier het nummer waarop je te bereiken bent)
Waar kom jij vandaan en waar woon je nu? *
Wat zijn je hobby's? Wat doe je het liefst in je vrije tijd? *
Welke RataPlan winkel is jouw favoriet en waarom? *
Hoe vaak bezoek je kringloopwinkel RataPlan? *
Wat is jouw voornaamste reden om bij RataPlan te shoppen? *
Wat betekent Kringloopwinkelen voor jou? *
Waarom betekent kringloopwinkelen dit voor jou? Geef hieronder een toelichting. *
Op welke kringloopafdeling kunnen we jouw vinden? *
Required
Met wie shop jij het liefst bij de kringloopwinkel en waarom? *
Wat vind je het leukste aan kringloopshoppen? *
Wat zijn je mooiste/meest opvallende of bijzondere kringloopaankopen geweest? *
Wat raad jij anderen aan om aan te schaffen in de kringloop? *
Wat is je leukste herinnering bij kringloopwinkel RataPlan? *
Wil je nog iets toevoegen aan je verhaal of wil je nog iets met ons delen? *
Als jouw verhaal wordt gebruikt ontvang je van ons een RataPlan cadeaubon t.w.v. €5,00. In welke vestiging zou jij de cadeaubon willen ophalen zodra de winkels weer open zijn? *
*
Required
Je bent aan het einde van de vragenlijst gekomen. Bedankt voor je deelname! Vergeet je niet om een foto te mailen naar communicatie@rataplan.nl (inclusief je naam).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy