Anmälan: PÅSK på Övedskloster 19/4-21/4 2019
PÅSK på Övedskloster firas i år lite annorlunda än tidigare men fortfarande med fokus på konst och hantverk. Under PÅSK kommer även PÅSKA-Trailen gå av stapeln som är ett terränglopp genom Övedsklosters marker. Eftersom vi valt att slå ihop PÅSK med TRAIL så har vi samtidigt valt att göra om utformningen av tidigare års PÅSK-marknad.

PÅSK 2019 kommer att genomföras i befintliga lokaler runt borggården, samt i slottsparkens lokaler. Det finns även möjlighet att ställa ut utomhus på borggården i våra marknadsstånd. Detta innebär att vi tar in max 30 utställare och gör en riktigt härlig marknad på främst borggården med servering, butik och nyöppning av Övedsklosters handelsträdgård Slottsmagnolian. Årets PÅSK kommer att vara avgiftsfri för våra besökare.

Är du intresserad av att ställa ut under PÅSK?
Kolla då igenom de olika varianterna på lokal och välj vad du kan tänka dig passar din verksamhet. Skriv tydligt vilka behov du har för att kunna sälja ditt hantverk på ett bra sätt.

Öppettider påsken 2019:
Fredag 19/4: 11-16
Lördag 20/4: 11-16
Söndag 21/4: 11-16

Anmälan:
Alla uppgifter måste fyllas i så noggrant som möjligt. Lämna inga fält tomma. Titta på kartan nedan för att få en överblick över utställningsområdet.
Vi hanterar er ansökan löpande, och ni får en automatisk bekräftelse på att ansökan gått in. Mobilnummer är mycket viktigt att fylla i för att vi ska kunna nå er vid frågor.

Bekräftelse på plats:
Efter att vi hanterat alla anmälningar återkommer vi med en bekräftelse på plats eller med ett besked om att vi tyvärr inte kunnat bereda plats än så länge. Om ingen plats tilldelats, men man passar i urvalskriterierna, så placeras man automatiskt i kö.

Glad Påsk på er alla!
Med vänlig hälsning
Johanna Ramel

Email address *
UTSTÄLLNINGSOMRÅDET 2019
Förnamn och Efternamn: *
Your answer
Företagsnamn ( utställarnamn): *
Your answer
Mobilnummer för kontakt: *
Your answer
Adress: *
Your answer
Postnummer: *
Your answer
Ort: *
Your answer
Här vill jag ställa ut under PÅSK: *
Vilken/vilka kategori(er) av utställare tycker du att du tillhör: *
Detta tänker jag sälja: (beskriv dina produkter) *
Your answer
Övriga önskemål: beskriv tydligt vad du behöver för att exponera dina varor, tex väggar för konst., kyldisk *
Your answer
Har du ställt ut hos oss tidigare? *
Villkor och bestämmelser:
Jag har förstått att detta är en anmälan till Påsk på Övedskloster 2019. Bekräftelse på tilldelad plats kommer senare om plats tilldelats. Jag förstår att jag bara får sälja det som angetts i ansökan, och att jag måste ha erforderliga tillstånd för denna försäljning, tex livsmedelstillstånd. Jag har förstått att om jag tilldelas plats men inte längre är intresserad av att ställa ut måste detta omgående, senast 2 veckor efter besked, meddelas för att ni ska slippa betala utställaravgiften. Efter denna tid utgår halva kostnaden om det är mer än 14 dagar kvar till Påsk på Övedskloster.
Kryssa i rutan om du har läst och förstått årets villkor och bestämmelser *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Övedskloster. Report Abuse - Terms of Service