6. izmjena Lokalne razvojne strategije LAG-a Zagorje-Sutla: Javno savjetovanje
Javno savjetovanje poslužiti će LAG-u Zagorje-Sutla za pripremu i usvajanje 6. izmjene Lokalne razvojne strategije za razdoblje 2014. - 2020. (LRS), a sukladno odobrenim prijelaznim sredstvima za provedbu LRS u 2021. i 2022. godini. LAG Zagorje - Sutla temeljem Odluke o dodjeli sredstava iz prijelaznog razdoblja odabranim lokalnim akcijskim grupama Ministarstva poljoprivrede od 30. ožujka 2021. godine u prijelaznom razdoblju po LAG-u navedene Odluke na raspolaganju za nove LAG natječaje ima 3.794.323,38 HRK.

U jednoj anketi je moguće odabrati samo jedan tip operacija, pa ukoliko ste zainteresirani za javljanje na više tipova operacija putem LAG natječaja, ispunite anketu sukladno broju projekata.

Za sva pitanja možete se obratiti na e-mail: lag@zagorje-sutla.eu.

*Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) i Pravilniku Lokalne akcijske grupe (LAG-a) Zagorje- Sutla o zaštiti, nadzoru nad prikupljanjem, obradi i korištenju osobnih podataka, LAG Zagorje- Sutla prikuplja i obrađuje osobne podatke sudionika/ca aktivnosti, kao i snimljene materijale, fotografije, audio i video zapise, isključivo u svrhu provedbe projekata i promocije rada LAG-a. Podaci se obrađuju na temelju legitimnog interesa budući da su neophodni za izvještavanje o radu LAG-a te pravdanje utrošenih sredstava prema donatorima. Za sva pitanja vezano uz zaštitu osobnih podataka obratite nam se na lag@zagorje-sutla.eu. Ispunjavanjem ove ankete pristajete na obradu danih podataka isključivo u svrhu izrade izmjena LRS.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime/Naziv organizacije:
Jedinica lokalne samouprave u kojoj imate prebivalište/sjedište:
E-mail:
Mobitel:
Organizacijski oblik:
Tip operacije za koji imate pripremljen projekt:
Clear selection
Ukratko opišite projekt (cilj i vrsta ulaganja):
Imate li pripremljenu projektnu dokumentaciju (glavni projekt, idejni projekt, poslovni plan ili dr.)
Clear selection
Planirani iznos projekta:
Želite li primati informacije od LAG-a Zagorje-Sutla o raspisanim natječajima:
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of LAG Zagorje-Sutla. Report Abuse