Πανδημία COVID-19. Λοιπόν, τι κρύβεται πίσω από τη μάσκα μας;
Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί έχει ως κύριο στόχο την επιστημονική μελέτη της επιρροής της πανδημίας COVID-19, των αντανακλαστικών και των αντοχών που αναπτύξαμε ατομικά και συλλογικά ως κοινωνία, οικογένεια, σχολική κοινότητα κλπ, τους τελευταίους μήνες κατά την διάρκεια της πανδημίας και της εφαρμογής μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσής της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και ψυχολογικών συνέπειών της.

Η έρευνα απευθύνεται γενικά σε όλους τους ενήλικες. Προβλέπει ειδική, χωριστή ενότητα που συμπληρώνεται αποκλειστικά από τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Κάθε άτομο το συμπληρώνει μια μόνο φορά.
Είναι απλό και ευσύνοπτο. Η συμπλήρωσή του απαιτεί μόλις 7-10 λεπτά και ευελπιστούμε ότι θα αποδειχθεί εποικοδομητική και χρήσιμη ως διαδικασία ανασκόπησης για όλους όσους συμβάλλουν.
Περιλαμβάνει 2 κύριες οπτικές ανασκόπησης: η πρώτη αναφέρεται αποκλειστικά σε εμπειρίες των 2 τελευταίων εβδομάδων, ενώ η δεύτερη σε σκέψεις και εμπειρίες καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.
Τα δημογραφικά στοιχεία που συμπληρώνετε είναι ανώνυμα. Δεν σας ταυτοποιούν. Επομένως, η ανωνυμία και η εμπιστευτικότητα των πληροφοριών διασφαλίζονται απολύτως από την παρούσα έρευνα.

Επιπλέον, η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος (www.ekpse.gr) δεσμεύεται ότι, παρόλο που από τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν συνάγεται η ταυτότητα του προσώπου σας, η συλλογή και η επεξεργασία των δεδομένων του παρόντος ερωτηματολογίου θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες και τους σκοπούς της επιστημονικής έρευνας και στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, συμβάλλοντας στην επιστημονική μελέτη και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πρωτόγνωρης περιόδου που διανύουμε.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε επιπρόσθετες πληροφορίες, θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ekpsath@otenet.gr ή στο 210-9221739 με την κα Δέσποινα Κατσούδα.Ξεκινάμε!
Επιλέγοντας να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο δηλώνετε ότι γνωρίζετε τους σκοπούς της παρούσας έρευνας και ότι συναινείτε με την συμμετοχή σας στην αξιοποίηση της εμπειρίας σας και των καταγραφών σας για τους ερευνητικούς σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. *
Λοιπόν τί κρύβεται πίσω από τη μάσκα μας;
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy