Tilmelding til efteråret 2021 Kufferthold for skoler ved Billedskolen Horsens
Evnen til at læse, fortolke og ikke mindst udtrykke sig gennem billeder er rigtigt vigtig for at kunne begå sig i verden. Derfor er det en god idé at benytte Billedskolens mange tilbud, da vi i fællesskab med jeres viden ude på skolerne har mulighed for at give børn og unge disse vigtige kompetencer.

At arbejde med Billedskolen Horsens skal være en god oplevelse for alle klassetrin. Vi udfordrer gerne elevernes egne perspektiver og giver dem dels praktisk indlæring i billedsprogets muligheder, dels den mere teoretiske og tolkende vinkel på kunstneres værker i tæt samarbejde med Horsens Kunstmuseum.

Vi tilbyder for 21. år i træk en undervisning, som er rettet mod faget Billedkunst og de designrelaterede fag. Et forløb hos os er ikke kun en praktisk indlæring af et billedsprog, men også et sted hvor klassens daglige mønstre med garanti bliver vendt på hovedet. Ingen går upåvirket herfra. Der er forløb henvendt til alle klassetrin, og vores undervisere vinkler undervisningen efter aldersgruppen. Det eneste, I skal sørge for, er at eleverne har tøj på, der må blive plettet - medmindre I selv stiller med forklæder.

Tilmelding via denne formular skriver jer op som interesserede i et kufferthold. Vi fordeler forløbene efter først-til-mølle-princippet. Titlen, Kufferthold, angiver blot, at vi kommer ud til jeres skole og medbringer alt, hvad vi skal bruge til en sjov og lærerig dag.

Vi følger naturligvis de gældende anvisninger fra Horsens Kommune vedr. COVID-19.

Pris: 1500 kr. pr. forløb

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy