Inschrijvingsformulier noodopvang kleuter KVM en leerlingen 3de,4de en 5de leerjaar ... 15,18,19 en 20 mei
Beste ouders,


Vanaf vrijdag 15 mei zal de noodopvang voor de kleuters van de Karel van Manderstraat terug worden in de Karel van Manderstraat worden georganiseerd.

Om uit veiligheidsredenen de heropstart van onze lessen te kunnen garanderen, wordt ook de noodopvang alsook de voor -en naschoolse opvang voor de leerlingen van het 3de, 4de en 5de leerjaar ook op locatie Karel van Manderstraat georganiseerd.('s morgens vanaf 07.30 uur, 's avonds tot 18.30u)

Via onderstaande link kan ingeschreven worden voor de noodopvang voor de dagen 15,18,19 en 20 mei.

We willen jullie met aandrang vragen de inschrijving van uw kind(eren) in de noodopvang te beperken waar mogelijk. We begrijpen dat dit niet makkelijk is, maar een te grote aangroei in de noodopvang, betekent dat we niet alle vooropgestelde klassen kunnen opstarten en/of openhouden vanaf 15 mei, terwijl we dit graag zouden realiseren.

Om die reden vragen we van beide ouders een attest van de werkgever om aan te tonen dat het inschrijven in de opvang voor jullie kind(eren) een noodzaak is. De ouders die dit reeds bezorgden, hoeven dit niet opnieuw te doen.

U kan deze attesten bezorgen per mail via info@basisschoolmozaiek.be of ten laatste op vrijdag 15 mei in de brievenbus van de hoofdafdeling Pastorieweg 4 droppen.

Met vriendelijke groeten en hou het veilig

Joost Dendooven
directeur
Email address *
Naam ouder *
Your answer
Naam uw kind(eren) *
Your answer
Klas van uw kind(eren)
Op volgende dagen heb ik als ouder, geen andere mogelijkheid dan gebruik te maken van de noodopvang *
Required
Mijn kind zal ook op volgende dagen voor en/of na school, gebruik maken van de buitenschoolse op locatie in de Karel van Manderstraat.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Basisschool Mozaïek. Report Abuse