Гласувайте за QA на годината
Email address *
Име и фамилия *
*
Required
Александър Карамфилов (Pragmatic)
Александър е с над 12 години опит в индустрията и през неговите курсове за последните 7 години са преминали над 1000 студенти. Основател е на две много успешни компании, тества активно и е инициатор за множество инициативи, свързани с Родопите.Създател е на Facebook-страницата “Дневна доза класически QA”. Нарича себе си Beta-тестер по неволя. Последната му инициатива е да превърне неговото родно място в най-чистото населено място в България и истинско дигитално село с работещи електронни услуги.
Антон Ангелов (Automate the Planet / Innovative Lab)
Антон е носител на миналогодишната награда, но тъй като не спира с постиженията си, е номиниран и в тазгодишното издание. През последната година е лектор на десетки конференции у нас, в Индия, Украйна и Сърбия. Наскоро подписа договор да пренапише една от най-продаваните книги за автоматизирано тестване: WebDriver - Selenium Design Patterns and Best Practices. Паралелно работи и по втора книга: SCI-FI testing stories - Testing in the Galaxy. Има над 5500 последователи в Twitter, над 320 000 читатели на блога си (с над 1,5 млн. посещения за последната година), а github-акаунтът му има над 360 звезди. Има десетки други статии в DZone, TypeMock, EuroStar Huddle Blog, Quality Matters др. Разработил е и два продукта - MEISSA и BELLATRIX и паралелно работи като консултант в InnovativeLab, където обучава програмисти на различни практики на тестване и подготвя трейнинг програма за QA специалисти.
Евгени Костадинов (Athlon)
Евгени е QA, трейнър и лектор на ИТ събития. Стреми се активно да споделя с QA общността наученото от практиката през годините и проектите. Съдържание от блогa му е публикувано и в международното списание LogiGEAR Magazine, а когато намери малко свободно време, Евгени допринася за доброто българско име в Stack Overflow. В Github-акаунта му, проектите са с отворен код и достъпни за всички търсещи нещо повече от поредния интернет-туториал. Като ментор се стреми да окуражава и насочва хората, които искат да успеят в ИТ-индустрията, без да налага своите възгледи.
На първо място класирам *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service