PROMOCIÓ 2 ÒPERES 2020 AL MUNICIPAL (fins al 15-I-2020)
El Teatre Municipal de Girona ha programat per a la temporada 2019 dues òperes ofertes pels Amics de l’Òpera de Sabadell: - "La Traviata", de Verdi, el divendres 13 de març de 2020 (a les 20,30 h.); i "Macbeth", també de Verdi, el divendres 15 de maig de 2020 (a les 20,30 h.). Hi ha un acord entre el Municipal i l’Associació d’Amics de l’Òpera de Girona per la difusió un promoció especial, per als aficionats al gènere, amb un descompte important, del 30%, sota les següents condicions:
A) S’han d’adquirir les dues obres conjuntament.
B) S’aplicarà un 30% de descompte per a localitats de la zona A (la preferent). D’aquesta manera, podeu adquirir les dues funcions al preu de 70€ . ( us estalvieu 30 Euros )
L’oferta no s’aplica a la compra d’una sola obra. Sinó, ja existeixen altres ofertes, de descompte menor, que són d’accés general (targeta cultura, jubilats, aturats, compra de grups de 3 o de 6 obres, ...). Cada aficionat/da podrà adquirir amb aquesta oferts un màxim de dues entrades per òpera .
C) Qui vulgui accedir a l’oferta s’ha d’apuntar en aquest registre telemàtic de peticions, propi dels Amics de l’Òpera de Girona i dins d’un termini (que va des del dia d’avui al 15 de gener del 2020).
D) Les persones registrades en la llista de peticions hauran de passar pel Teatre Municipal, que haurà rebut l’esmentada relació de peticions, en horari de taquilla (de dimarts a divendres de 13 a 17 hores), a recollir i pagar les localitats demanades, a partir del DIA QUE S'INDICARÀ i fins al 7 de febrer. A partir de tal data el Teatre es permetrà posar a la venda les localitats.
Nom *
Cognoms *
Telèfon
Correu electrònic *
Nombre d'entrades per a les 2 òperes (a 70€ el parell, en zona A) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy