INSCRIPCIÓ: Espai grupal per a homes #SocCanvi
L’Espai Grupal d’Homes #SocCanvi inicia la seva segona edició el proper 22/01/2020, de 18.30 h a 20.30 h la seu de la Fundació IRES: Av. de Roma 157, 2a planta.

El grup té per objectiu oferir un espai de reflexió per a homes sobre la masculinitat des del Projecte Fils de la Fundació IRES. Un espai per parlar també de les relacions de parella, de l’amor o de la sexualitat, però també d’empatia, escolta, comunicació, respecte i cura.

L'Aharon Fernández, Psicòleg del Projecte Fils, formador i especialista en gènere i treball amb homes, impartirà la segona edició de l’espai grupal.
Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Edat
Your answer
Municipi *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Com ens has conegut?
FUNDACIÓ IRES tracta la informació facilitada per la persona usuària amb la finalitat de gestionar les sol·licituds de participació a través d'aquest formulari, així com l'enviament de la informació que ens sol·liciti a través d'aquest. El responsable de l'arxiu, FUNDACIÓ IRES, recull aquestes dades a través de Google Forms per gestionar la subscripció als cursos i respondre les sol·licituds de contacte o informació. En marcar la casella d'acceptació dones el teu consentiment. Aquesta informació quedarà enregistrada en els nostres arxius fins a finalitzar la participació en aquesta activitat. Aquesta informació, també, quedarà emmagatzemada en els servidors de Google. Pots veure la seva política de privacitat en https://policies.google.com/privacy?hl=es. Tens dret a Accés, Rectificació, Supressió, Oposició, limitació de l'ús i Portabilitat.
Protecció de dades *
Required
Consentiment *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy