Jelentkezz Workshopunkra!
Cézanne egy francia festő, a posztimpresszionisták egyik legkiválóbb képviselője, akinek művei számos XX. századi művészre és művészeti mozgalomra hatást gyakoroltak, különösképpen a kubizmusra. Cézanne művészetét, amely az impresszionista mozgalomból nőtt ki, és megkérdőjelezte a XIX. századi festészet minden konvencionális értékét, életének túlnyomó részében félreértette és elutasította a közönség. Ma a modern festészet egyik legjelentősebb előfutáraként tartjuk számon.

A kurzus lényege megismertetni Cézanne látásmódját és festészeti felfogását, hogy létrehozzuk saját posztimpresszionista átiratainkat a színek és formák párbeszéde által. Minden egyes négy órás alkalom lehetőséget nyújt egy-egy újabb kép elkészítésére.

Helyszín: Gregersen Art Point,1093, Budapest, Lónyay utca 31.
Időpontok: 2016. szeptember 20-tól minden kedden 19:00-23:00 óra között
A kurzusra napi illetve havi jegyet is lehet venni. Minden alkalommal egy Cézanne-tól ihletett csendéletet festenek meg a résztvevők vászonra olajfestékkel, megismerve a művész technikáját, látásmódját, ecsetkezelését. Közelebb kerülnek a mester stílusához és művészetének megismerésével megidézik saját képeiken a Cézanne képek hangulatát.

Árak
Napi jegy: 8500 Ft.
Bérlet: 30.000 Ft.

A kurzus 5 fő részételével indul.

Jelentkezés
Név
Your answer
Email
Your answer
Telefonszám
Your answer
Melyik napra jelentkezik
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms