Programare prealabilă la Comisia de admitere 2020
Formularul "Programare prealabilă la Comisia de admitere 2020" este destinat pentru înregistrarea prealabilă a candidatului la Comisia de admiterea a IP CEEF. După completarea acestuia Comisia de admitere va reveni cu un e-mail privind confirmarea înscrierii prealabile, unde se va indica data și ora cînd veți fi programat pentru a veni la depunerea actelor pe adresa mun. Chișinău, str. Miron Costin 26/2.
Completând acest formular automat vă dați consimțământul pentru colectarea, păstrarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, la fel pentru veridicitatea datelor înscrise. Ținem să vă informăm că prelucrarea datelor cu caracter personal în are loc în conformitate cu Legea nr.133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal.
Email address *
Numele și Prenumele candidatului (elevului) *
Numărul de telefon al candidatului (elevului) *
Instituția absolvită de către candidat (elev) *
Adresa candidatului (elevului) *
Specialitatea Solicitată http://ceef.md/admitere/specialitati/ - pentru mai multe detalii consultați pagina web cu informații despre specialitățile existente in IP CEEF *
Numele, prenumele părintelui sau tutorelui *
Numărul de telefon al părintelui sau tutorelui *
Verificați e-mailul pînă la sfîrșitul zilei pentru a vedea ora și data la care ați fost programat pentru a depune actele la IP CEEF.Indicați în formular o adresa de e-mail validă și pe care aveți posibilitatea să o accesați.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy